stigmata Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bazı malzemelere ihtiyacım var. Eğer bunları temin edebilecek olan arkadaslar varsa, haberleşelim. Xanny, BL, Alliance 220 ad. Thorium Bar, 12 ad. Rugged Leather, 8 ad. Star Ruby. Herb' ler ile takasta olabilir. Elimde yüklü miktarda yüksek lvl herb var. Satışıyla ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi bende 4 tane star ruby var.2 sini verebilirim.(dier 2 si tailor için :) )rugged leather 20 tane var onuda veririm ama horde-alliance?takas olayı ise deride gerek yok pok gibi var ama bana star ruby ler için,hazır questede lazım bi 4 kingsblood çok makbule geçerdi...[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 23 Haziran 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hazır alınık demişken :-P banada şöyle bi 500-600 runecloth verebilcek veya ucuza satabilcek varsa bizde haberleşelim :D[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu arada şunu da ilave ediyim. Bu item' ları kendime Imperial Total Set yapmak için kullanıcam. Yani bunlarla beraber iyi bir Bs de lazım olacak bana. Lvl 50' yim şu anda. Çok fazla detay bilmiyorum item' lar ile ilgili. Burada bir sürü oyuncu var, Bs, Miner, Tailor, Enchanter, vs.. Eğer Miner arkadaşlarda var ise bu Thorium Bar denen şeyden, birde satmak istiyorlarsa lütfen benimle irtibata geçsinler. Malın karşılığını alırlar. Cash' im bitse bile parça parça da alırım yani. Bu akşam AH' de Rugged Leather ve Star Ruby' ye bakabilirim ancak sanırım Thorium Bar için beni fena yolarlar. Çünkü o tip şeylerde extreme fiyat çekiliyor. Buraya yazmamın amacı bir tür ''Barter'' yapabilir olmamız. Bende olan Herb veya Potion' lardan ihtiyacı olana yapabilirim. Bu arada Alchemy' im 285. Oraya kadar olan Pot' larda her türlü yardımı gösterebilirim. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Lorrotar, 23 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki: hazır alınık demişken :-P banada şöyle bi 500-600 runecloth verebilcek veya ucuza satabilcek varsa bizde haberleşelim :D 160 tane runecloth'u 8.5g ye sattim fiyat uygunsa sana kastikca CoD ile yollraim stackine 1,1g gibi bisi dusuyo dahada az 1,5 falan ayrica o kadar thorium cok pahaliya patlar thoriumun stacki 3g falan[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Disappear, 23 Haziran 2005 16:50 tarihinde demiş ki: said: Lorrotar, 23 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki: hazır alınık demişken :-P banada şöyle bi 500-600 runecloth verebilcek veya ucuza satabilcek varsa bizde haberleşelim :D 160 tane runecloth'u 8.5g ye sattim fiyat uygunsa sana kastikca CoD ile yollraim stackine 1,1g gibi bisi dusuyo dahada az 1,5 falan ayrica o kadar thorium cok pahaliya patlar thoriumun stacki 3g falan Dissap, çıkardığın zaman, fazla Runecloth' un olursa bende talibim onlara. [Bu mesaj stigmata tarafından 23 Haziran 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi 1g yap be :D maddi durumdan demiom para falan var ama ben ah den 1.25 g ye alıom arktan :)(aslında ark deil ama 1.5 g ye satarken sık müşterisiydim,en ucuz onundu.dedim şöle böle 1,25 yap hep senden alıcam diye.anlaştık)[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 23 Haziran 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu tür konular için realm başlıklarını kullanmak daha yararlı olabilir sanırım[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar