RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Evet arkadaşlar tarzları inanılmaz hoşuma gidiyor bass,gitar,davul,klavye hepside birbirinden güzel Ben bu grubu Sound Check Yarışmasında dinledim ilk olarak davulcularıyla konuştuk istanbulda bi sıralama yapsam ilk 10 un içine senide koyardım felan dedi çok duygulandım ya.. 1997 yılında Kutluk Özgüven tarafından “Filinta” adı ile kurulan Yüksek Sadakat gurubu ilk albümünü tamamladı. Popüler Türk müziğine katkısı ile dikkatleri çeken D.M.C.’in ilk rock albümü olarak anlaşan ve albümünü yayınlayan Yüksek Sadakat gurubunun albümünde yer alan söz ve besteler Kutlu Özmakinacı’ya ait.Gurupta yer alan Uğur Onatkut , Cem Büyülkuzun’un teknik alt yapıda katkıda bulunduğu albümde ilk klip hastalıklı bir aşkın anlatıldığı “İhtimaller Denizi”ne Kamil Aydın tarafından çekildi.[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 soundcheck'i veriyordu dream tv orada izledim.. aşırı mantar bir grup bence..hiç de iyi değiller..vasat vokal vasat performans..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 *!Suratına tükürür* Nesi vasat olm o vokalin erif diafram konusunda süper bence mükemmel bi vokal[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Rockistanbul'da dinledim. Kötü çaldılar. Davulcuları sürekli ritm kaçırdı mesela hiç bi nota tam tutmuyordu heyecan yapmış olsa gerek.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Venator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Rockistanbulda dinledim cok da begenmedim acıkcası, heyecanlanmıs olabilirler o kadar kisinin karsısında.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yani bir de şu var niye öteki gruplar heyecanlanmıyor da bunlar heyecanlanıyor tecrübe meselesi tabi.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Öne çıkan mesajlar