KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 phpbb ye exposion_dark adında bi tamplate yukledim. çok ta hoş beyendim yani.. fakat subsilver(default) temasında i,ş,ğ,ç gibi türkçe karakterler çıkmasına karşın bu exposion_dark'ta türkçe karakterleri goremiyorum abuk subuk şeyler goruyorum. yonetim panelinden stil yonetiminden bunu duzeltmenin bir yolu var mıdır ?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tema header.php sayfasının tepesine koy[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 header.php nerede onu bulamadım ?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 templates/templateadın/overall_header.tpl var aç onu Buna benzer bişiler vardır üstlerde. Ama çok üstlerde deil. şeklinde değiştir Yani charset=iso-8859-1 > charset=iso-8859-9[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar