Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yaw ben sımdı bı sphere 55 kurdum..Olesıne gırıp hayatımda bı kez olsun staff olmak ıstedım..Sımdı .tele calısmıyor... .add den nıghtmare falan bınek ekleyemıyorum...Bazı ıtemlerı .adden eklıyorum ama onları ekleyemıyorum...Plevelı da 7 yaptım neden olmadı anlayamadım...
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 .gm 1 yaz bide ölü olmadıgından emin ol. ölüysen .invul yaz öl .resurrect yaz.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 nbl pack kurduysan ölmezsin hiç uraşma yeni char aç öle bişi varsa yoksa yukardakileri yap fgeçer[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tcpıp ın dedıgı gm 1 yaptım sorun duzeldı..:) Nese Nıghtıma bınıyım bıraz kurcalayım ..Saolun yardımlarınız ıcın... Yok Nbl kurmadım normal sphere kendım ekleyıp bısıler ogrenmeye calısıcam sıkıntıdan patlıyorum yoksa.. [Bu mesaj Ruhsuz tarafından 23 Haziran 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 BI de bısey daa var ustumde Gm yazıyor bunu nasıl Owner yapabılırım?
Azraeel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Ruhsuz, 23 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: BI de bısey daa var ustumde Gm yazıyor bunu nasıl Owner yapabılırım? LOL sphere den komut yaz .account (bu boşluğa account ismin) plevel7[signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 .privshow 0 yaz .name Owner Baab yaz[signature][hline]Imposible is imposible is imposible
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tcpıp gene saol :) Sana can tcpıp dıyıcem ...Bı de son sorum Cok mantıksız gelıcek ama bu scrıptlerı nereye yazıcam ben ??Scrıpts bolumu var sphere bı suru dosya ..Hangısıne yazıcam ben yaw...Herkese tesekkurler.. [Bu mesaj Ruhsuz tarafından 23 Haziran 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bıktınız benden ama bı sorun var sımdı... [function anons] if (strmatch("","")) sysmessage @33 Bos mesaj yollayamazsiniz. return 1 else var.smsgx 0676 serv.allclients smsgx * Staff * : Sound 0f7 endif Bole bı komut buldum Murat adlı arkadas anlatmıs saolsunda... Kurdum .anons komutunu calıstı da ... .anons asdsa mesela yazıyorum ses gelıo yazı yok gozukmuyor ekranda
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 vay be gözlerim yaşardı ilk defa kimse nedne arama yapmadın diye sormamış :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!!
Öne çıkan mesajlar