od3on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben kulaklıgımdan bilgisayarın butun islemlerini dinleyebiliyorum hd çalısınca veya fareyi hareket ettirdigimde kulaklıgımdan ses geliyor.boyle bi soruunla karşılaşan oldumu?
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ba$liga bak lol[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 şase yapmıs sistem[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 PC içine kaçmış senin[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 şey vardı aradabada giderken frekansı fm'den mw'ye çevirince motorun sesi geliyodu onun gibi olmuş[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
od3on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 abi dalga gecmiyorum.harbi ole yani.
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hattın topraklı değilse yapar muhtemelen. faz ucunu elektrik saatinde yanlış bağlamışsa dingil elektrikçi ondan da yapar. zaten aynı şey oluyor bi anlamda ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Öne çıkan mesajlar