Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eskisi kadar ilgi gösterilmesede cs yine oynayan war bi paticik timi kuralım saldıralım kompile ... he ne dersinz?[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 cs ciyim gururluyum ahlaksizim beni boyle seven kızın hastasiyim[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben gelirim kurarsanız ve kralını tanımam[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Clan tagı PtcK fln yada PcK fln[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 =o= işte tag, ötesi var mı eheh[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende varım...bende oynarım cs ama 1.6 olursa... tag olarakda [=o=] Çok Güzel...bence bu olmalı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAX_SPEEDY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 walla bana da uyar yer varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 [e], =THH=, GE!, [SKJA], CoSt gibi net klanlarında. OnL, oldschoo| lan klanlarında progamer adayı olarak oynadım uzunca bi vakit.. Eğer lan maçları olcaksa yerde varsa bide source değilse seve seve oynarım.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aa avaturkteki =o= taglı klan paticik klanıysa ki sanırım öle bende ordayım yanlış hatırlamıyosam eheheh eğer çıkarılmadıysam tabi :)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fransua, 30 Mayıs 2005 22:54 tarihinde demiş ki: saldıralım kompile ... ya bu benim cs oynarken hep yapmak istediğim şeydir! yok ölmekmiş paracıklar gidicekmiş falan boş iş bunlar. adamlr fy_ haritalarında bile koştura koştura dalmıyor. bi canlanın bi kendinize gelin ya! genelde şöyle oluyor. ben: cover me! [ayak seslerim] takım: .... [kurşuna diziliş] ölü ben: adamlar izledi ben ölürken ya.. bi patlamış mısır eksik. cs oynasam gelirdim bu arada.[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 18 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 cs source oynuorum ve sonuna kadar varım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar