Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Clan paticik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskisi kadar ilgi gösterilmesede cs yine oynayan war bi paticik timi kuralım saldıralım kompile ...
he ne dersinz?[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Mesaj tarihi:
Clan tagı PtcK fln yada PcK fln[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
[e], =THH=, GE!, [SKJA], CoSt gibi net klanlarında.
OnL, oldschoo| lan klanlarında progamer adayı olarak oynadım uzunca bi vakit..
Eğer lan maçları olcaksa yerde varsa bide source değilse seve seve oynarım.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
Aa avaturkteki =o= taglı klan paticik klanıysa ki sanırım öle bende ordayım yanlış hatırlamıyosam eheheh eğer çıkarılmadıysam tabi :)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 30 Mayıs 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
saldıralım kompile ...

ya bu benim cs oynarken hep yapmak istediğim şeydir! yok ölmekmiş paracıklar gidicekmiş falan boş iş bunlar. adamlr fy_ haritalarında bile koştura koştura dalmıyor. bi canlanın bi kendinize gelin ya!
genelde şöyle oluyor.
ben: cover me! [ayak seslerim]
takım: ....
[kurşuna diziliş]
ölü ben: adamlar izledi ben ölürken ya.. bi patlamış mısır eksik.

cs oynasam gelirdim bu arada.[signature][hline]May the Force be...
With me.

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 18 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...