Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eskisi kadar ilgi gösterilmesede cs yine oynayan war bi paticik timi kuralım saldıralım kompile ... he ne dersinz?[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Impressive Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 cs ciyim gururluyum ahlaksizim beni boyle seven kızın hastasiyim[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] <
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben gelirim kurarsanız ve kralını tanımam[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Clan tagı PtcK fln yada PcK fln[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 =o= işte tag, ötesi var mı eheh[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende varım...bende oynarım cs ama 1.6 olursa... tag olarakda [=o=] Çok Güzel...bence bu olmalı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
MAX_SPEEDY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 walla bana da uyar yer varsa gelirim
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 [e], =THH=, GE!, [SKJA], CoSt gibi net klanlarında. OnL, oldschoo| lan klanlarında progamer adayı olarak oynadım uzunca bi vakit.. Eğer lan maçları olcaksa yerde varsa bide source değilse seve seve oynarım.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aa avaturkteki =o= taglı klan paticik klanıysa ki sanırım öle bende ordayım yanlış hatırlamıyosam eheheh eğer çıkarılmadıysam tabi :)[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fransua, 30 Mayıs 2005 22:54 tarihinde demiş ki: saldıralım kompile ... ya bu benim cs oynarken hep yapmak istediğim şeydir! yok ölmekmiş paracıklar gidicekmiş falan boş iş bunlar. adamlr fy_ haritalarında bile koştura koştura dalmıyor. bi canlanın bi kendinize gelin ya! genelde şöyle oluyor. ben: cover me! [ayak seslerim] takım: .... [kurşuna diziliş] ölü ben: adamlar izledi ben ölürken ya.. bi patlamış mısır eksik. cs oynasam gelirdim bu arada.[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 18 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 cs source oynuorum ve sonuna kadar varım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Öne çıkan mesajlar