Narstil Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 cek kulagını yetervalla yada ponada bitane bul tipi kötüysen seni kıskanıyordur:))) zavallı[signature][hline]:))) !!! ........................
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Werewolf, 21 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Şenol mu hüleayn bu canınız sıkılınca öldürüyorsunuz!? yarıldım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşım dediğin kişinin kız arkadaşına sulanması garip..Senden ne şekilde yüz buluyor da böyle birşey yapıyor acaba? Arkadaşına sormak gerek![signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Valla buldum tek suclu arkadasım :D kızın sucu yok bu peşini bırakmıyormus..Döviim bi ara şunu[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Öldürsene be.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Arndiol, 21 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki: İtiraf ediyorum bi arkadaşımı yakalayım bi kaşık suda değil damla suda boğacam..Öldürecem dellenecem..Nedir bu yaa kafama etti ressmen..!!!!!! Kıraç senidemi aşşaladı canlı yayında :D[signature][hline]zagG!!
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Anladıysam nolıım :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 müzik bölümünde ceza ve kıraçla ilgili başlıkları oku anlarsın[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkaya bi ritm müziği koysalardı daha iyi olurmuş ceza iyi de yanındaki eleman saçma durmuş[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 alakaya turlu suyu olmuş biraz be:) odun kesin çözüm hayat kurtarır(!) özellikle meşeyi tercih ederim. ya da çek karşına "o seni istemiyor tamam mı!!! nıhahahahaha" de.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar