Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte benim çektiğim fotolardan biri...

trash_

Öne çıkan mesajlar

koyunun ağzından otlar sarkıyo... bu arada o atvyi bütün gün kiraladım... inanılmaz zevkli... şu an üzerinde duran tip ise komedi bi tip :) traktör gibi kullanıyo aleti çof çof çof...[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

O nerden çıktı öyle? Size 'ne bakıyon kardesim mee' tarzında bi bakış atmış. :) Koyun değil de koç olsaymış daha güzel olurmuş. Yerdiniz bi tane tos, biz de gülerdik. :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 21 Haziran 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
Ben pek bi' şey anlamadım fotoğraftan.(horace mod on)

vay be. horace demek anlamamak demek, bir nevi, öküz olmak demek yani öyle mi...

horace demek anlaşılamamak demek yanlış anlaşılmak demektir halbuki...
ben... ben...
*!ağlayarak kaçar*[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında horace ormanda 10 fayton gücündedir. bloody fucking fort diyorum yani :-)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...