Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

taz

Öne çıkan mesajlar

said:
senko, 26 Mayıs 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
287 ile ilk 50 çok zor zaten.

ne yaptın sen ya :)

ilk 1000 için en az 370 puanı bulman gerek hatta aşman gerek.Okulda azılıktayken sıra arkadasım sanırm 371 ıle 1020. gıbı bırsey olmustu tam hatırlamıyorum.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...

[Bu mesaj Mephinx tarafından 26 Mayıs 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 26 Mayıs 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
50% mi? öeh... Ben sınava gerçekten hazırlanmış bir insanın, ne koşulda olursa olsun performansının en az 85%ini gösterebileceğine inanıyorum. 50% çok fazla abi ne diyorsun... Eğer yarım yamalak çalıştıysan ayrı tabi... Şu ana kadar bütün denemelerinde 290 ve üstü yapıp da, ÖSS'de yarısını yapan birini görmedim açıkcası. Mantıksız zaten... En fazla 275'e falan düşer öyle biri ki o da en fazla yani daha fazla düşmez.

canini sikmiyim ama okul puani dahil 294 getirdi bir arkadasim, okul puani haric 290-280 yapiyordu.
moralinizi yüksek tutun o yüzden ve panik yapmiyin, sogukkanli olamamak cok etkiliyor. Kiz asiri panikti, kitlenmis isnavda bi halt yapamamis.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

türkçeyi yaptıktan sonra bayılan, yanındaki kızı kusarken gören ve tekrar bayılan bir arkadaşım var, türkçeyi 45/45 yaptı.
kendimden biliyorum sözeli 35 dakikada bitirirken öss'de 90 dakikamı falan aldı, panik oldum sonlara doğru, halbuki çok rahat girdim. derece bekliyordum. aldım elime.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Sosyal ağlarda paylaş

hmm..geçen sene girdim ben sınava
yanlız karpuz sana bişey söyleyeyim bizim dershanedede de öyle paso 295+ yapan bi adam vardı.
sınavda onu geçtim.
okulda 30.sırada falanım okul puanım 76 geldi
okul birincisini 2 puanla geçtim.ki aşırı inek bi eleman
bizim sınıfta paso kitap bitiren bi eleman vardıs abah akşam test çözerdi aşmıştı oda paso 280-290 yapardı.
onunda 2 puan altında kaldım çok etkilemedi.

yani yukarıdakileriden anlayacağımız gibi moral çok önemli.
rahat olun sınava girdiğinizde bence.ben sınavdan çıkıcam gameboy oynucam,bilgisayarım geri gelecek gazıyla girdim sınava ve öyle de yaptım çok iyi geçti diyebilirim.
neredeyse 0 sosyal çözerek 281 net okul puanıyla 357.535 yaptım ve itü makina dayım şimdi
gelecek herkesi beklerim =)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla son postum öncesinde dalga geciyordum zaten farkettiniz de bu üstte yazdigim ciddi, bu yazdiklarim da ciddi.
Dersane sinavlarinla mukayese etmeyin sakin. Izmirliler bilirler saydigim dersaneleri, Ozgün Dersanesi'nde 4. lük, Bati Dersanesi'nde 4 lük, Armada Dersanesi'nde 1. ligim vardi. Herkesin girme sansinin oldugu binden fazla kisinin girdigi quizler bunlar. 290-298 arasi idi son sinavlarim.

Matematik en sevdigim derstir -ki su an yandal olarak yapiyorum- 25-30 dakkada bitirirdim ve 44-45 / 45 yapardim dersane sinavlarinda. OSS de 70 dakika verdim! Elime aldim direk math yüzünden, ha yine 44 geldi ama o giden 70 dakika inanilmaz koydu bana, 28 sosyal bosum vardi ayrica o yüzden. Eger fen kolay olmasa ve 30 dakkada bitmese (44d 1y bu da), össyi elime almistim direk.

289 yaptim, okuldan 77 geldi sonuc olarak 366 aldim. 3 tercihim vardi zaten, Sabanci Onur bursu, Sabanci Basari Bursu ve Sabanci Burssuz, 2. tercihimi kazandim. Istedigim okul oldugu icin mutluyum ama istedigim sinav degildi kesinlikle.

Her ne olursa olsun, dünyanin en keyifli seyi o sinavdan kurtulmus olmak.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Mayıs 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet dersane denemeleriyle kıyaslamıcaz da
neyle kıyaslıcaz :D
bazı dersaneler cok salak sorular sorup öğrencilere yüksek puan veriyo, bu dersanelere akın edio insanlar kazancaklarını sanıp. bu tarz dersaneler bi de her sene ilk 100e giren öğrencilerini bangır bangır duyurunca insanlar koşuyo oraya..

bi de ben cok stresliyim ya 3 hafta kaldı ellerim ayaklarım terlemeye basladı napcam ya.. umarım sınavda stres yapmam

lgs'ye 2 test çözerek girmiştim koca sene, hic stres olmadı, kazanmaya niyetim yoktu, kazandım bi anadolu lisesi ama öss farklı :( buna eylulden beri calısıoz (her ne kadar öyle aşırı olmasa da günde 1-2 saat en az calısılıo-arada geçen boşlukları saymazsak bikac gun kaytarmaları :D) öss ye calıstıgım icin biraz stres oldu ya... kazanamam stresi değil de, bilmiorum aslında tatlı bi stres var işte nası desem :D bitsin de kurtulsak ya, umarım yazın hepimiz istedigimiz yerlere girmis oluruz...
Sosyal ağlarda paylaş

ehue bende gıdım sterss yok. İnsan sonunun ne olucağını bilince stress yapmıyor. Ha barajı aşarmıyım aşamazmıyım onun korkusu var biraz[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

275-290 arası yapıyorum denemelerde ( EA ).. Daha 290'dan yukarısını görmedim ama Fen Bilimleri'nin sınavları gerçekten çok zor oluyor. Herhangi bir ÖSS'nin en az 2 katı zor olduğunu söyleyebilirim.

Sınavda heyecanlanma, elimin terlemesi, rahatsız olmak, yanımdakinin sesinden etkilenmek vb. gibi problemlerim de yok.

Tek problemim çalışamamak, feci iradesizim bu konuda. Gaz alıyorum, oturuyorum çalışacam diye ama max 30 soru dayanabiliyorum. Zaten en son oturup ders çalışmamdan beri 1 ay falan geçmiştir heralde. Şurada 1 ay bile kalmadı, zaten son 3-4 gün şöyle genel bir tekrar dışında ders çalışacağımı da düşünmüyorum. Ama kalan günlerde bir şekilde çalışmaya başlamam lazım.

Boğaziçi Uluslararası İlişkiler istiyorum, geçen sene 352, ondan önceki sene 357 ile almış. Zaten geçen senenin puanlarına göre hesaplamıyorum çünkü geçen sene normalin dışında düşmüş puanlar. Benim rahat rahat girebilmem için 360 falan yapmam gerekiyor. Okulda 122 kişi içinde 109. olduğum için ( Allahtan okulun OÖBP yüksek ) 70-73 arası birşey gelecek okuldan. Ben minimuma göre hesaplıyorum, en az 290 yapmam lazım sınavdan sonra "Garanti girerim" diyebilmem için ama zaten bu güne kadar yaptığım max puan 290, ÖSS'de 290'ı rahat yaparım demem için de şu 1 ay çalışmam lazım. Ama çalışamıyorum.

Birinin çalışmam için başımda durup bana gaz vermesi lazım cidden..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 27 Mayıs 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
spidee kendi durumunu bu kadar objektif incelebilmişsin ama oturup da ders çalışamamışsın hayret. kendine bi söz ver ve bunu tut.

Mesela hala bilgisayarın başındayım, akşam kalkıp beyoğluna gidicem..

Haftasonu dershane var hiç olmazsa, dershanede bazen çözesim tutuyor, tenefüslerde falan çözüyorum birşeyler..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilim elimden geleni yapcam finalin özdebirin töderin sınavlarında ilk 1000deydim bi güvenderde zıçtım

izmirde körfeze gidiyorum hızlandırma son 2 hafta olcak önümüzdeki hafta sosyal programı var son zamanlarda en düşük 283 yaptım bizim dersanenin bu seneki aylık denemeleri zaten bayağa kazık femin maltepenin flnda aylık denemelerini yaptırıyorlar onlar bizimkinden daha kolay oluyor ne bilim matematik uzun sürmesi dışında derdim yok

ayrıca derece konusunda bizim dersanenin ve izmir fenin birincisi adam bile derece konusunda bişi demiyorki adam 290ın altına düşmedi...

sysl olarak güzel bir yerlere girmem zor olcak ama umarım boğaziçi işletmeye giderim tabi herşey sınavın gidişine bakar
Sosyal ağlarda paylaş

Bence derece sans isi. Bizim dersanenin fm final sinifinda olan ark vardi adamin elinde fen kitabi vardi o gün bitirmis. Dedim test basi kac yanlisin cikio. Simdiye kadar 3 yanlisim cikti dedi. Dedim kesin derede yapasin onun bana soyledigi sey ya 3 yanlisinda oss de ciksaydi:) Adamin sene basindan beri sinav ortalamasi 293...
Valla stres buyuk faktor bence %50 biraz abartida en az % 30 ediyordur. Sabanci istiyorum burslu kazanirsam arabayla gidcem kazanamazsam minibüs le o yuzden pek 1 stresim yok :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

dershane denemelerinden en fazla 210 puan aldım. Okuldan 65 puan geliyo. İstanbul üniversitesi veterinerlik (305 puan) istiyorum.

Artık nolurum falan bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Gerçi dershanede zor soruyolar sen rahat 240 alabilirsin fln diyolar ama bilemicem.
Acayip bunaldım bitsin yaz tatili gelsin başka hiçbişey istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok sınava nasıl yetişecem diye düşünüyorum =)

Ama muhtemelen o gün geldiğinde 6'da bile yatsam "Aha ÖSS geldi çattı" heyecanıyla uykusuzluk çekmem =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana yaramiyor uykusuzluk. 2 sinava uykusuz ve alkollu girdim. Uykusuz dedigim hic uyumadan:) Kafan bos oldugu icin 1 si dusumuyon cat cut yapion ama mata gelince patladim islem yapamadim. Sonuc birinde 238 digerinde 230:) (normalde 265 75 arasi)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 27 Mayıs 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
1.5-2 saatte bitirirdim dersanede, össde de öyle oldu.

oha ya bu kadar hızlı nası yapıyosunuz?

bu arada ben bioyu 3 sene hic calısmadım, geçen bi oturdum 2 günde yarıladım. napcam bilmiom. bi 2 gün daha oturup diğer yarıyı da mı bitirsem :) össde giderse biodan gidicek heralde netler :( ühü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...