helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 zaten büyük bi olasılıkla tıp diyorum artık ama belki lise 2nin başında bölüm değiştirebilirim. hiç belli olmaz yani =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşlar bu sene puanlar yükselecek diyorlar,sizin yorumunuz nedir(her sene çıkıyor bu söylenti)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok abi 6. sayfaya kadar okudum asabım bozuldu okumuyorum.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 embesiliz biz çalışıyoz 190 yapıyos.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 traş yapanlarda çok tabi :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: RamsesII, 21 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bu sene puanlar yükselecek diyorlar,sizin yorumunuz nedir(her sene çıkıyor bu söylenti) ben beklediğimden düşük yaptım zor geldi sınav esnasında ama sınav cıkısında o kadar da zor olmadığını anladım insallah düser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Benim konustuum cpgu kisi yaptiindan az yapmis duser bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 270 li 280 li puanlar bana hayal gibi geliyo ne bileyim,nasil bi calisma nasil bi azimdir bu anlayamiyorum + saygi duyuyorum.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 280 üstü puan yapmak için lise3'ün başından itibaren hiç aksatmadan günde 200 soru çözmeniz yeterli bence.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 200 soru derken, ayni dersin veya konunun 200 sorusumu, yoksa 200 mat , 200 turkce falanmi gunde?[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok sadece 200 soru herangi bir dersten. yani mesela matematikten eksiğin vardır 150 mat çözersin 50 fen çözersin. yeterli bence. zaten son dönemlerde 400'e çıkarıyorsun kendiliğinden.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 400 soru cozmek nekadar zamanini aliyor ortalama ? zaten benim 270 lerde gozum yok dorusu, 240 max 250 yeter bana[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 vallaha sonlara doğru 8 saatimi harcadığımı biliyorum çalışırken.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Helal olsun en azindan calismanin karsiligini almissin, hangi dershaneye gittin? bide ozel ders almak ne derece yarar sagliyo[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 final dergileri'ne gitmiştim. özel ders işe yarıyor bence, biyolojim çok kötüydü mesela ders aldım 1 yanlış yaptım össde, o da salaklığıma, yanlış yapmıyordum hiç denemelerde. özel ders veren bürolara bir bak derim. izmirdeysen tavsiye de edebilirim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet izmir karşıyakadayım ben, elit veya armadayi dusunuyodum, fdd yimi onerirsin?[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben de kskdeyim neden gelmedin bugün buluşmaya ? geldiysen neden söylemedin ben daverc diye ? :p fdd güzel bence. ya fdd ya uğur diyebilirim güzel dersane diyorsan. özel ders bürosu olarak da yönelim'i öneririm.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim kediyle urasiorum bu aralar evden cikamiyorum ya 7 kattan atladida beyfendi amelyatlarla robocopa dondu cok yogun bakim istiyor :) fdd karsiyakada degil heralde ? bide ben EAyim ona gore dusunmek lazim.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fdd alsancakta. ea'san bilmiyorum ya o zaman. sen yine ea'lara sor daha iyi bilirler. ama fdd veya uğur'a gidersen pişman olmazsın gibime geliyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Varmi burda izmirde olup ea dan bi dersaneye gitmis olan tavsiye edebilicek ey ahali! fdd yi tavsiye edenler olmustu en iyisi o gibi gozukuyo.bide ksk de olsaymis :p[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: helena, 20 Haziran 2005 19:18 tarihinde demiş ki: ben bugün yaptım össyi, 256 puan çıktı =/ Mesajları okurken birden deja vu yaşadığımı sandım, aynı mesaj iki kere atılır mı ya =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: metboy, 21 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: 280 üstü puan yapmak için lise3'ün başından itibaren hiç aksatmadan günde 200 soru çözmeniz yeterli bence. kesinlikle gerek yok o kadar kapasiteniz varsa 50 70 soru arası (günde 1 saat) soru çözerseniz, dersanede de dersleri süper bi şekilde dinlerseniz, 280 üstü rahat yaparsınız. bir gün 100 bir gün 30 soru falan da iyi gidio :) ama sınavda heyecan yaparsanız benim gibi (off) yapamama ihtimaliniz de var tabii. en kolay soruları yapamadım ya. üç artı birbölü üç'lü bi soru vardı basın kopyası 1. soru. o soruyu bi insan nası yanlış yapar ya... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O soru yanlış yapılır ya, özellikle -'lerle oyun yapmışlar orda, genellikle dersane sınavlarında 13/17'ler birbirini götürür, tamsayılar kalır geriye, ona gönderme yapmışlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hangi soru ya? benim dediğim soru mu? ne alaka beya öle bişi yoktu ki orda 2/9 alcama 2/81 aldım sınavda öf [Bu mesaj taz tarafından 23 Haziran 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben +/- hatası yaptın zannetim meğerse öle değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar