taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya 1 aydan az kaldı calısıyo musunuz denemeler falan nasıl geçmiş yılların denemelerini çözüyor musunuz? umudunuz var mı, nereleri istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çalışıyorum çalışabildiğim kadar. denemelerden çıkan sonuçlar hızlandırmanın başlamasıyla düzeldi. 235 ea iken 252 ea aldım geçen bir denemede. sevindim tabi ama deneme öss ayarındaydı, kolaydı yani diğer denemelere göre. össnin en vurucu yanı da zaten stres, heyecan vs dolayısıyla soruların yapılamaması. bana herhangi bir hukuk fakültesi olur. burslu olursa vakıf bilem olur. tercihen istanbul ya da marmara daha bir güzel olur. olur da olur. 25 gün falan kaldı zaten. öss nubileri ve ekşi sözlük patinin kapanmasından en karlı çıkan iki gruptur, bu da naçizane bir tesbitimdir.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya bana okuldan 70 gelicek ordan biraz kayıp var o yüzden cok iyi biyerler isteyemiyorum. yıldız makina istiyorum. olursa itü de olur ama 286 yapamıcam öss de :D dersane denemelerinden max 270 yaptım cıkmıs össlerden de max 283 yaptım. gerçi 95 miydi neydi öle kolay biseydi ama... bilmiom valla sınavda ne olacak. çok heyecanlı bi yapım vardır. geçen cevap kağıdının fotokopisini çekip verdiler dersaneden yabancılık çekmeyelim diye, onu aldım elime o bile heyecanlandırdı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oeh o puanın üstüne çalışma zaten:D benim 260 üstüne çıkmam lazım. çıkar mıyım bilemem, umursamıyorum. çalışıp elimden geleni yapacam. olursa olur, olmazsa ko g*tüne:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya benim okuldan en fazla 73 alacağım için 290 civarı yapmam lazım ama 285i geçemedim. geçen senenin öss'si biraz zordu ama öncekilerde 293 falan yapıyorum. bakalım sabancı istiyorum inşallah olur. bu aralar paso deneme yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ya ben de bu aralar denemeye sardırdım ama tüm detayları yutmam lazım malum aslında 285 yetiyor ama 295e falan cıkmam lazım sınav stresi yüzünden normalden bi 10 puan düşük yapacağımı düşünürsek.. En son 291,653 yaptım az kaldı az..[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 270 75 civari son 3 sinav 75 te okuldan gelicek... Turkce sosyal ve mat fulle yakinda geo dan batiriyorum ben son 1 ay da ona kasarsam 80 85 civari yaaprim diyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Delanoresse, 24 Mayıs 2005 19:32 tarihinde demiş ki: 289 ea yaptim, okuldan da 80 puan gelecek. artik calismiyorum takiliyorum rahat rahat. Dela'yla ayni dersanede FEM'deyiz. Ben FM ciyim o EA ci o yüzden siniflarimiz ayri, seneye ikimiz de Bogazici'nde olucaz isalah ben Astrofizik istiyorum o da Nümizmatik istiyor. Bakalim. Gecen sinavda gecti beni hayvan adam ya, 289 yapti : / Abi hala sayisali full yapamiyorum ya biyolojiden hep bir yanlis cikiyor deli olucam.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LilianGee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben 388 yapacağım icin astrofiziği kapatıcam penth, sen artık seneye kas napalım..[signature][hline]It's better to burn out than to fade away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 : / Dela'nin cariyesinden ne beklenir ki zaten![signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bence siz Sabancı'yı falan kesin kazanırsınız..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Mayıs 2005 20:21 tarihinde demiş ki: Abi hala sayisali full yapamiyorum ya biyolojiden hep bir yanlis cikiyor deli olucam. ya manyak mısınız ya! ben (-) çektim geçen bi sınavda bio dan zuhaha :D 3 sene yattım geçen gün gaza geldim 3 günde bitircem diye bio yu :D 2 günde yarıladım günde 5 saat calıstım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Valla tam tempo çalışmaya başladım diyebilirim. ÖZDEBİR sonucum falan iyi olduğu için sevinç doluyum. ÖSS'de de umarım istediğim yere girecem... Çalışmalarım tüm hızıyla sürüyor ama... Tabiri caizse, beyin amcıklaması yaşıyorum... Ama mutluyum (: Geometri'yi hızlandırsam pek bir sorun yok aslında. Son zamanlarda biraz hızlandırdım gibi, geçen gün bir denemede sayısal 75 dakikamı aldı... Biyolojiye bir genel tekrar yapıp, fiziği de biraz çalışırsam, geriye yalnızca coğrafya, tarih, felsefe ve dilbilgisi çalışmak kalıyor. İyiyim yani iyi iyi... Memnunum... TAM GAZ! (: Yalnız şöyle bir sorun var okul puanım tam değil. 78-79 gibi bir şey gelecek çok şey kaybediyorum ordan. Olsun. Şimdi yanmakla bir şey kazanamayacağımdan yapacak bir şeyim yok. Elimden geleni ardıma koymamak, yapacağım en mantıklı şey.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 24 Mayıs 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 280lerdeyim bakalım inşallah össde de böyle gelir. ea'da 290'a kadar çıktım söylemesi ayıp :p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: karpuz, 24 Mayıs 2005 22:27 tarihinde demiş ki: şöyle bir sorun var okul puanım tam değil. 78-79 gibi bir şey gelecek çok şey kaybediyorum ordan. Olsun. *!kafa atar* olm manyak mısınız ya!!!! 70 gelio bana ortalamam 3.5 ühühüü ben de itü makina isterim ama okul puanı kötü işte böhür o yüzden yıldız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya aklıma gelmişken bişi sorucam fizikte basınc sorularında hani şişip inen balonlar oluyo ya suyun içinde esnek balonlar o tarz sorularda sıvı basıncı azalıyor, hava basıncı artıyorsa ne dicez? bugün öle bi soru cıktı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 harbiden millet çalışıyonuz mu ya bakın gelin itüye görüşelim ya bu arada itüde bir pati toplantısı felan dedik yaşan oldu ya neyse artık seneye[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bundan yıllar önce (sadece 3 yıl) ben son 1-2 haftada çalışmayı bırkamıştım sonra sınavda feci afalladım özellikle geometride. ea öğrencisiyim, hatta sadece sosyal bilimler öğrencisiyimdir karkater olarak o yüzden geometri biraz uzaklaşında cup cup uçuvarmişti aklımdan aman gençler siz siz olun da benim yaptığımı tekrarlamayın.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya ben aralarda hep 1 hafta 2 hafta aralar verdim geçen de 2 hafta hastalıktan yattım çok özenli çalışmadım ama gene aldığım puanlar şaşırtıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla benim durumum pek iç açıcı deil çalışıorum ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaslar ya siz sinava gireceginiz yerde deneme sinavi cözüyor musunuz ortama falan alismak icin? Ben 2. yi cözücem bu cumartesi insan panik falan oluyor ya : / Acaba sinavda ne kadar heyecanlanacam, kesin deneme sinavi yapin sinava gireceginiz yerde, hatta tam sinav saatinde gidin ve tam yerinize oturun[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Mayıs 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 daha önce girmiş gibi konuştun[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Gecen sene de yasimi büyük gösterip girmistim sonra sinavimi iptal ettiler, deneyim oldu ama ya iyiki girdim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 5 ayri hocadan ders aliyorum yine de sayisal 290in uzerini goremedim :( ea 296 gordum bi kere ama haha, olmadi tubitaka guveniyorum[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 25 Mayıs 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Tüm patiler süper valla hic capulcu yok :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar