Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

taz

Öne çıkan mesajlar

çalışıyorum çalışabildiğim kadar.
denemelerden çıkan sonuçlar hızlandırmanın başlamasıyla düzeldi. 235 ea iken 252 ea aldım geçen bir denemede. sevindim tabi ama deneme öss ayarındaydı, kolaydı yani diğer denemelere göre.
össnin en vurucu yanı da zaten stres, heyecan vs dolayısıyla soruların yapılamaması.
bana herhangi bir hukuk fakültesi olur. burslu olursa vakıf bilem olur. tercihen istanbul ya da marmara daha bir güzel olur. olur da olur.
25 gün falan kaldı zaten.

öss nubileri ve ekşi sözlük patinin kapanmasından en karlı çıkan iki gruptur, bu da naçizane bir tesbitimdir.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana okuldan 70 gelicek ordan biraz kayıp var o yüzden cok iyi biyerler isteyemiyorum. yıldız makina istiyorum. olursa itü de olur ama 286 yapamıcam öss de :D
dersane denemelerinden max 270 yaptım cıkmıs össlerden de max 283 yaptım. gerçi 95 miydi neydi öle kolay biseydi ama... bilmiom valla sınavda ne olacak. çok heyecanlı bi yapım vardır. geçen cevap kağıdının fotokopisini çekip verdiler dersaneden yabancılık çekmeyelim diye, onu aldım elime o bile heyecanlandırdı valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben de bu aralar denemeye sardırdım ama tüm detayları yutmam lazım malum aslında 285 yetiyor ama 295e falan cıkmam lazım sınav stresi yüzünden normalden bi 10 puan düşük yapacağımı düşünürsek.. En son 291,653 yaptım az kaldı az..[signature][hline]It's better to burn out than to fade away..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 24 Mayıs 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
289 ea yaptim, okuldan da 80 puan gelecek. artik calismiyorum takiliyorum rahat rahat.

Dela'yla ayni dersanede FEM'deyiz. Ben FM ciyim o EA ci o yüzden siniflarimiz ayri, seneye ikimiz de Bogazici'nde olucaz isalah ben Astrofizik istiyorum o da Nümizmatik istiyor. Bakalim.
Gecen sinavda gecti beni hayvan adam ya, 289 yapti : / Abi hala sayisali full yapamiyorum ya biyolojiden hep bir yanlis cikiyor deli olucam.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 24 Mayıs 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
Abi hala sayisali full yapamiyorum ya biyolojiden hep bir yanlis cikiyor deli olucam.

ya manyak mısınız ya!
ben (-) çektim geçen bi sınavda bio dan zuhaha :D
3 sene yattım geçen gün gaza geldim 3 günde bitircem diye bio yu :D 2 günde yarıladım günde 5 saat calıstım ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tam tempo çalışmaya başladım diyebilirim. ÖZDEBİR sonucum falan iyi olduğu için sevinç doluyum. ÖSS'de de umarım istediğim yere girecem... Çalışmalarım tüm hızıyla sürüyor ama... Tabiri caizse, beyin amcıklaması yaşıyorum... Ama mutluyum (: Geometri'yi hızlandırsam pek bir sorun yok aslında. Son zamanlarda biraz hızlandırdım gibi, geçen gün bir denemede sayısal 75 dakikamı aldı... Biyolojiye bir genel tekrar yapıp, fiziği de biraz çalışırsam, geriye yalnızca coğrafya, tarih, felsefe ve dilbilgisi çalışmak kalıyor. İyiyim yani iyi iyi... Memnunum... TAM GAZ! (:
Yalnız şöyle bir sorun var okul puanım tam değil. 78-79 gibi bir şey gelecek çok şey kaybediyorum ordan. Olsun. Şimdi yanmakla bir şey kazanamayacağımdan yapacak bir şeyim yok. Elimden geleni ardıma koymamak, yapacağım en mantıklı şey.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!

[Bu mesaj karpuz tarafından 24 Mayıs 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 24 Mayıs 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
şöyle bir sorun var okul puanım tam değil. 78-79 gibi bir şey gelecek çok şey kaybediyorum ordan. Olsun.

*!kafa atar*
olm manyak mısınız ya!!!! 70 gelio bana ortalamam 3.5 ühühüü

ben de itü makina isterim ama okul puanı kötü işte böhür o yüzden yıldız :(
Sosyal ağlarda paylaş

bundan yıllar önce (sadece 3 yıl) ben son 1-2 haftada çalışmayı bırkamıştım sonra sınavda feci afalladım özellikle geometride. ea öğrencisiyim, hatta sadece sosyal bilimler öğrencisiyimdir karkater olarak o yüzden geometri biraz uzaklaşında cup cup uçuvarmişti aklımdan aman gençler siz siz olun da benim yaptığımı tekrarlamayın.[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ya siz sinava gireceginiz yerde deneme sinavi cözüyor musunuz ortama falan alismak icin? Ben 2. yi cözücem bu cumartesi insan panik falan oluyor ya : / Acaba sinavda ne kadar heyecanlanacam, kesin deneme sinavi yapin sinava gireceginiz yerde, hatta tam sinav saatinde gidin ve tam yerinize oturun[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Mayıs 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...