b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben sınıfta kaldım matematik yükseltmeye girecem ve en az 3 almam gerekio lise 1 :D her gün oturup baya bi soru çözüorum hem öss ye hazırlık hem de sınıfı geçmek için bugün bi işim war birazdan çıkçam bugün ders çalışamam die 9 da kalktım ve soru çözdüm beynim zonkluyo uykum war yeter ya yeter![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eeeee çalışsaydın guzel kardeşim zamanında da kalmasaydın sınıfta. şimdi ne guzel rahat rahat gezerdin tozardın :D ama çalış çalış sonuçta geleceğin senin bu!! [Bu mesaj gokhaan tarafından 23 Haziran 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çakta gör !![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 karne notun iki dönem de 0 mıydı? benim 2 dönem de 1 geldi 2 alsam yeter diye billiyorum yani 45?[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 demek ki ortalaması 0mış ki 3 almam gerekiyor diyor.geçmiş olsun[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Valla bende 3.4 ortalama ıle gectım ama not yukseltmeye gırıcemd duserse gittim..3 dersten gırıcem ve calısmakta gelmıo ıcımden..Nese sana kolay gelsın..:)[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 0 almak da buyuk ba$arı tabii .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 anadolu lisesi... buca.. ruşen hoca..[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 öss için çalışmaya erken başlamak lazım zaten, şu anki çalışman kayıp değil o açıdan.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 boşver çalıma yaa can sıktından önemli mi çık gez niaha direk kötü örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çak çak çakmayan hipna :D :P :P :P işallah geçersin arkadaştada aynı sorun wardı mal Geçiyodu 84 kredisi vardı MAtamatikten sınava girdi 79 a düşürdü kaldı aeuhae mal yaa koptuydum [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Haziran 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar