n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar basit ve cevapları pek bılınmeyen bı kac soru var soram.. 1)Parry chance nası artar ? Sanırım +defanse veren skiller ve doğal olarak +parry veren ıtemler dısında artmıor talent falan yoksa...Mesela shamanda sadece parry aktıv etme talentı var defans skıllınle eş olarak artıo ama extra bı artıs ıcın ya +defans skıll veren ıtem yada + parry veren lazım yanılıor muyum ? 2)Spell ve Range crıct chancelere bakılmıo normal gui ile bunun ıcın ortalama alan bı add on varmıs tek yol bumu ? 3)Shıeld block oranı aynı sekılde (str ile block edılen dmg oranı deıl bakın) shıeld block chance tan bahsedıorum aynı sekılde buda +defanse ve +block itemlerle artıo block edılen dmg oranı ıcın str abanmak lazım ...tabı gene aynı sekılde talent yoksa imp veren 4)Chance on hit 1 " bonus veren ıtemler var ayrıca bu orana nası bakcaz ? [Bu mesaj n3mrut tarafından 23 Haziran 2005 07:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sadece 2 nin cevabını biliyorum , melee class hiç oynamadım o tür konular hakkında bilgim yok. 2)Evet , sadece addon ile görebiliyorsun diye biliyorum.Addondada ortlamasını alarak yazıyor onun için biraz zaman geçmesini bekleyeceksin ki doğru sonuca ulaşasın.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Genelde addon olmadan bakılabilir bu tür şeylere. Parry ve Melee crit şansına mesela "P" tuşuna basarak, To Hit & AP vb. şanslara ise "C" tuşuna basarak (sağ taraftan) bakılabildiğini hatırlıyorum. Spell crit şansını kendin hesaplayabilirsin. Spell crit veren talentler + spell crit itemlerin + Int.'in / 100 = Toplam spell crit şansın.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Parry+Melee Crit+Shıeld Block Chance bunlara "c" den bakılıo arttırmak ıcın emın deılım ne yapılması gerek hıc bı stat parry chance ve block chance 'i (blocklanan dmg oranını deıl onu str arttırıor) arttırmıor aklıma +defanse skıll ve +block +parry veren ıtemlerden baska bısey gelmıo ? Dorusu nedır [Bu mesaj n3mrut tarafından 23 Haziran 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar