Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

token respec - initate jedi nasıl temp alsın?

tunch

Öne çıkan mesajlar

evet beyler publish 18 ile beraber EN SON respec hakkımızı vermiş olucak soe. tamda respec gelirken ben jedi olmaya hak kazanmış durumda olucam (iişallah). şimdi benim merak ettiğim güçsüz zamanlarımda ne almam gerektiği. teras kasiden gelen armor , lightsaber varken işe yarıyorsa teras kasi master kesin gibi.. peki ya yanına? hızlı kasmak için aoe tanklamayı düşünüyorum.

fikirleriniz?

not: hunting IV , olmadı en kötü ihtimalle novice scout olucak şekilde temp önerirseniz sevinirim..[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gun aliyorsun jediyi o zaman.Tka initiate armor ls elindeyken calismiyor.Riflemani birakmayan dusuk level paddyler bhlere hos suprizler yapabiliyor.Bh forumunda her şeye exploit diye aglayanlarin bunada exploit diye agladiklarini görebilirsin .Oncelikle healida aldin mi guzel olur.Bir mele profdaki General melee speed ve acc ise kasmada yardimci olur sana.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda master rifle / master bounty hunterım... respeci jedida biraz geliştikten sonra kullanmayı düşünüyorum alomatikim mantıklı önerisinden sonra.

tka armoru işe yaramıyorsa almanın bir mantığı yok demek. o zmn master bountyden itibaren zaman içinde surrleyerek gitmek daha mantıklı gibi duruyor.[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...