Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 1.ADIM Excel 2000 açın ve oyuna ulaşmak için gerekli işlemlere başlayın.Yapmanız gereken her işlem, oyunun çalıştırılması için gerekli olduğundan çok dikkatli davranmanız gerekir. 1.Boş bir Excel dosyası açın ya da Dosya/Yeni komutu vererek boş bir çalışma sayfası açın. 2.Dosya menüsünden Web Sayfası Olarak Kaydet üzerine tıklayın. 3.Karşınıza gelen Farklı Kaydet penceresi altında Yayımla üzerine tıklayın. 2.ADIM Excel tüm tabloyu otomatik olarak seçer ve Web Sayfası Olarak Yayımla penceresi açılır.Oyunu çalıştırmak için burada bazı ayarların değiştirilmesi gerekir. 1. Eklenecek etkileşim öğesi kutucuğunu işaretleyin 2. Yayımlanmış web sayfasını tarayıcıda aç kutucuğunu işaretleyin. 3.Pencerenin altındaki Yayımla tuşunu tıklayın. 4.Eğer oyunu tekrar oynamak isterseniz 3.bölümden sonra bir uyarı mesajı alacaksınız bunu Dosyayı Değiştir olarak yanıtlayın. 3.ADIM 2. adımın ardından otomatik olarak Internet Explorer penceresi açılır ve boş bir tablo sayfası görülür.Burada 2000. satyrda WC sütununu işaretlemeniz gerekir. 1.Sayfada 2000.satıra kadar ilerleyin:Bu satırı görene kadar Page Down tuşunu basılı tutun.Daha sonra hücre içerinde klavyeden sağ ok tuşuyla ilerleyin 2.WC sütununu görene kadar sayfayı sağa kaydırın 3.WC2000 hücresini işaretleyin. 4.ADIM Internet Explorer penceresinde özel tuş kombinasyonlarıyla gizli oyunu başlatabilirsiniz. 1. 2000 satırının tamamını seçin. Bu işlem için WC2000 hücresini üzerindeyken Shift tuşuna basyly tutarak tablonun kenarındaki gri 2000 üzerine tıklayın.Oyunun başlaması için seçilen 2000 satırında WC2000 hücresinin beyaz kalması gerekir. 2. CTRL + SHIFT + ALT tuşlarına basılı tutun ve tablonun sol üstündeki Office simgesine tıklayın.Yarış oyunu otomatik olarak başlar. 5.ADIM İlerlemek için ok tuşlarını kullanmanız gerekir ve önünüzdeki ve arkanızdaki arabaları BOŞLUK tuşuna basarak patlatabilirsiniz.Hava karardığında klavyeden H tuşunu kullanarak farlarınızı yakın. Arkanızdan gelen araçların yoluna O tuşuyla yağ dökebilirsiniz. Oyundan çıkmak için ise ESC tuşunu kullanabilirsiniz [Bu mesaj Mino tarafından 23 Haziran 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet anladım[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şu 8217 olayına fitilim ya. Neyse hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hatta bunun biraz değişi word'de de vardı bişeyler yazıyordun sana milyonlarca kelime türetiyordu..[signature][hline]zagG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bunu ben herkes için bilgisayar adlı (HİB) dergide görmüştüm ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fi tarihinde bana e posta gelmişti ben de koyuverdim arayıp da bulamayınca... Aklınızda olsun okulda falan oyun oynayamazsanız excelde takılırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Zagg, 23 Haziran 2005 02:36 tarihinde demiş ki: Hatta bunun biraz değişi word'de de vardı bişeyler yazıyordun sana milyonlarca kelime türetiyordu.. =rand(100) *100 yerine yazılan sayı kadar yazar[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Heh işte o :)[signature][hline]zagG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sanırım Wordde çıkanı bir easter egg değil.O cümlenin İngilizcesi, İngilizcedeki tüm harfleri barındırdığı için(hatta bunun bir adı vardı) font değiştirirken bakmaya yarıyor.Ama Türkçe versiyonda o özellik yok aynen çevirmişler İngilizcedeki cümleyi.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Quick brown fox jumped over the lazy dog.[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 easter egg's rule :) mirc ve photoshop'dada vardi boyle $eyler..[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Volfied, 23 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Quick brown fox jumped over the lazy dog. Jackdaws love my big sphinx of quartz[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar