AthleT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ehuhue iyi konuşmuş pipo =)) Bu fenerliler alem ya...valla film gibi..:lol:[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sampiyonun olmadıgı bir ligin hic zevki olmaz zaten forever liverpoll[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Caine, 21 Haziran 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Fb'm aleme kapakcasına sampiyonlar liginde. Yakında baskanının altındaki donun bile istemeyip kaçacağı klüplerdeki vatandaşlar artık bulutların üzerinden izler 200. yıl şampiyonluğunu:) Liverpoolum CL kupasını almış fenerim şampiyon olmuş. Daha ne ister bir futbol sevdalısı. Yani bir camia yine Avrupa sevdasına düşüp eLaLeme reziL oLacağız diye bu kadar sevinir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya beyler bi camiyaya bu kadar yuklenilmez yapmayın... durun-vurmayın...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar