Papaz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bir robe yapmak istiyorm sadece bnm charım giyicek o robe i giyirse isim değişicek Ve XXX olucak bunu nsl yapabilrim
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 boş bi event yarat , [events e_asfasf] die sonra on equip ve dclickde bunu check ettir.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
leyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 on=@equip if (strmatch('','accountname') src.name XXX eklersin olur biter. [Bu mesaj leyn tarafından 23 Haziran 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj leyn tarafından 23 Haziran 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj leyn tarafından 23 Haziran 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 on=@equip if (strmatch('','accountname') src.name XXX Demişsinde o account name giydiginde o ismi alicak eee cikarinca ne olucak onu da duşun arkadaşim şoyle yap; [spo3=Buyur bak]on=@equip if (strmatch('','accountname') src.tag.rname= src.name XXX on=@unequip cont.name= buyur...[/spo][signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo]
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ne gerek var match laraki ? adam kendine event versin iseventten check etsin boşuna kasış olur dier türlüsü.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Azraeel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 [ITEMDEF i_benim_robe] NAME=Benim Robe ID=i_deathshroud ARMOR=1000 TYPE=t_clothing RESOURCES=2500 i_reag_dragon_blood,2500 i_reag_daemon_bone,2500 i_cloth SKILLMAKE=TAILORING 100.0, MAGERY 100.0, Meditation 100.0, t_sewing_kit ON=@DCLICK SRC.invis ON=@CLICK MESSAGE benim Robe return 1 ON=@Create Color=0514 HITPOINTS={5540 5550} ON=@EQUIP if !(strmatch('','buraya acc ismini yaz') return 1 endif src.targ.color=080a src.targ.name=benim Robe src.title=Owner //yada herneyse plevelin src.fame=0 src.karma=0 src.kills=0 src.gm=1 src.privshow=1 src.events +e_benimrobe endif return 0 on=@unequip src.events -e_benimrobe endif return 0 on=@pickup_pack if < 2) remove return 1 endif [events e_benimrobe] on=@click if ( > 1) if (=1) if ( > 3) message Benim Robe return 1 else return 0 endif ///////[signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Kronos, 23 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Ne gerek var match laraki ? adam kendine event versin iseventten check etsin boşuna kasış olur dier türlüsü. her event yeni bi sistem demekdir,her yeni bi sistem loop demekdir,her bir loop serverin daha fazla laga girmesi demekedir.[signature][hline]
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Eventlerden laga giriyorsa , hiç player girmesin daha iyi ? Nasıl bir sistemdir bu ? Topu topu 20 tane event var spherede , tag sistemi bana çok saçma geliyor event kullanıyorum pek sorun yaşamıyorum. en azından 370 playere kadar yaşamadım. Sadece matchlarla kasmak versiondan versiona matchler deiştiği için söyledim. . Birinde nick birinde account adı destekliyor. Kafaları karışmasın diye , Matchlarla yapmak daha mantıklı bana göre ama event en kolayı.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 anlamiyorsun sanirim ? ayni işlemi tekrar nie bir events yapsinki ? o olayi zaten robe kendi içinde yapabilecek bi teknik destegi var isterse o item account acar serveri kapatir accounta plevel verir sorun o degil sorun senin events le ne işin var neden bi 2. bi sistem geliştiriyorsunki ?[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar