Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Online Account

Quarelia

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Knight Online bana cekici gelmedi bundan dolayı accountu devredeceğim.Merak etmeyin paraya ihtiyacım yok ki bence bu oyuna para vermeye degmez.Ares serverinda Level 24 Orc Mage karakter var.Glaciere veriordum devam ettirirsiniz artık.Para istemiyorum bir kez daha belirtiyim.İlk burada mesaj atıp isteyene vereceğim belki onun bir işine yarar merak etmeyin baska kimse oynamıyor.

[ Eger ki kastıktan sonra tekrar gireceğimi dusunuyosanız cok yanılırsınız.Sonuta bu bir oyun arkadan vurmak yakısmaz bize ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConYTurK, 21 Haziran 2005 10:14 tarihinde demiş ki:
zuhahue yanı laf etmek istemem ama ben arkadasımı 4 saatte lvl 40 yaptım. 25 lvl ı gerçekten 30dkda yaptırtırım.yabi boyle şeyleri yazmanız komik.10 YKR Ye satsan kardır bu accyi
:tebrikz: :P

said:
Quarelia, 20 Haziran 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
artık.Para istemiyorum bir kez daha belirtiyim.
[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 22 Haziran 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
hehe okumadan msg atanlar var :)

laf banaysa eğer gayet de güzel okudum
saedece burası değil çevremde de bu oyun için para verenler var o yüzden yazdım ki onu bırak saatlerce cafeye para verenler var bu oyun için hiç bi amacı yok oyunun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

baq ben 10 YKR etmez derken zati parayla satılamaz bir char anlamında demek istedim (bazı editorlere).ayrıca lvl 24 arkadaşalr çok yenisiniz herhaldede gerçekten oldugum serverdaki herkesi sadece oturucak 30dkda en az lvl 20 lerim.bide 30dk kasmamış olursun diyosun peki bay oyun ubilen stat skillerini doğrumu verdin acep ismi hoşmu charın? acep istedği gibimi char???????????lvl 50 charlar 30 40 milyona gidior...onuda bırak oyuna para vermek aptallık değil.ayda 500milyon cebime iniosa ve bunun 10milyonunu her ay oyuna vermek BANA KOYMUYOR.ve ayda 10milyon vererek daha zevkli daha kolay hale geliyor oyun.amaçsız diyen tiplerede söylüyorum bu oyun gördüğüm en güzel takım halinda savaşılabilen bir oyun türü.2 ırk arasındaki savaşlar kadar eğlenceli ne wowda nede başka bir oyunda gördüm.hepsini denemişliğim var ama hiçbirinin savaşları insana bununki kdr zevk vermior.
[signature][hline]-Beramus-
-Leiath-

[Bu mesaj ConYTurK tarafından 23 Haziran 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ConYTurK tarafından 23 Haziran 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sen insan değilsi herhalde yada anlama eksikliği falan oluşmuş.Yani arkadaşım yazıyı okuyamamıssın tamam anladım ama cok sinir ettin.Bak bir açıklayıyım.Simdi bu charı isteyene vericem dedim dogru duzgun okoyun sunu + istemiyorsan neden mesaj atıosun isteyene verdim accountu sana mı kaldı benim statlarımı ayarlamak ki ben oyunu bilen demedim kendini begenmis mahlukat.Yuru arkadana bile bakma konusmada yani yeter.Biraz buyu ya da böle ortalıkta afra tafra yapma.30dk kasmamıs olur demisim bunu demekle cok bilmis mi oluyoruz bisi diyemem ozaman sende .... olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...