tower Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya arkadaşlar bende assassinim şimdilik okçu takılıyom.siz buraya dual shard falan yazıyonuz bu itemler hakkında bana çok detaylı bilgi verebileekler varmı walla kafam bozuldu siz yazıyonuz< ben mal gibi bakıyom[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 shard = oyundaki en pahalı item(heralde) bundan eline iki tane alırsan dual shard olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok en pahalı değil ama yine de pahalı item'lardan bi tanesi...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 en pahalı mı ehuhehe 3 tane +7 shardım sılındı ya gelemyın ustume:([signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 seni düpçü seniiii silinir tabe:P[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 insan dupeci oldugunda üzülür mü be[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bugün biri geldi bana. Abyss gem satmak için tezgah açmıştım. Bana iki abyss gem karşılığı +8 tabar vercekti. Emin olamadım dedimki hoca bunlar dupe dimi, adam evet dedi direk :P[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 euhuehe yüzsüzlüün bu kadarı[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sen beramusda oynuyorsun kesin bi kere giriyim dedim her gördüğüm adamda yanar döner itemler kime sorduysam utanmadan dupe yaptım dedi :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok yaw aresde oynuyom. aresin durumu da iç açıcı deil yani[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aresdeki dupeler silinmedi mi[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 silinseydi +8 itemi 2 abysse satmazdı heralde. Bu arada burdan belirtiyim yeni oyuna başlayanlar için bilgiler bölümünde abyss için 175k'ya sat beklemezsin diyo. Biri onu güncellesin. abyss gem fiyatları 350k-550k arası değişiyo.[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 fatih dayıma bi özel mesaj çakarsan düzeltir[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abyss standart 500 olduverdi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne lan bu bigün inio bigün artio borsa gibi oldu bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eheh..safirler de 200k ye indi gördüğüm kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gecen 4 tane abyss i 2,4m e sattım hıcte ıtıraz etmedı eleman.tanesı kaca dedı 600 k dedım tmm hepsını alıyorum dedı eheh. p.s:beramus ta[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 tabar +8 zaten 500k civarında bir cihaz onu upgrade için uğraşmaya gerek yokki zaten rare olarak düşüyor..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 la huseyin burda dup cu fln yazma olm saka yapıon ben bılıomda elalem anlamaz harbı bıze kor damgayı ya hakkımızla tıcaretle aldık bı zonalrı efe de bılır beraber aldık zaten ortaktık tekını o kullanıodu:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar