Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iç açıcı aktiviteler

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

cem yılmazın süper bir önerisi vardı ameliyat olun içiniz açılır diye mümkünse by-pass[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi anlamda ise ya orgun başına geçerim bir şeyler çalarım ya da bass çalarım olamdı çizim yağarım olmadı en kötüsü açarım bilgisayarda dam öldürmeli bir oyun hunharca içimde birikmiş olan kini 1 ve 0 lardan oluşna insanların üstüne kusarım, azabım büyük olur..

ama en güzeli gerçekten güzel bir şeylere bakmak herhalde mesela güzel bir kıza, sevimli bir köpeğe, salak salak dolaşan balığa, yeni açan çiçeğe, yapılı erkek vücuduna (yok yaa bu kıskançlıkdan baktığımdı..) ee bu kadar geldi aklıma (kıskanıyoruuuum brad pitt i kıskanıyoruuuum allah kahremkesin moralim bozuldu..)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Vize haftası GTA Vice City oynarım (Vize haftası saat 03.40 gibi bir saatte başka bir şey yapılmıyo ondan dolayı)

Arkadaşlarım yanımda ise sohbet ederim, arkadaşlarım gelebilecek uzaklıkta ise onları çağırır sohbet ederim.

Kahve içerim

Aslında bunları yapardım... Geçen hafta ayak yan bağlar koptu ve tendon zedelendi. Arkadaşlarım tatilde ben evde tek! Oyun oynamak istemiyordu canım.. Eee bende buraya geldim. Memnunum herkese tavsiye ederim. (Aslında ben hiç yeni gelenler kısmına Merhaba.. falan gibi bir yazı yazmamıştım bu onun yerine geçsin :))[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Haziran 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yorgunsam yemek yerim yatar uyurum.eğer herşey normal de benim canım sıkılıyosa canımcığımı ararım.onla zaten iki saatten aşağı kapatmıyoruz diyelim o da sarmadı basket oynarım.nba maçı varsa onu izlerim.film izlerim..o da olmadı dışarı çıkarım arkadaşlarla...müzik dinlerim son ses annemi evden kovup komşuya gönderebilmişsem:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Anime seyretmeyi, yürüyüşe çıkmayı, yeni bir bilg oyunu indirip sonunu getirmeyi, karaoke yapmayı, resim çizmeyi, arkadaşlarla buluşmayı, sevdiğimi arayıp canım sıkıldı diye kafasını ütülemeyi denedikten sonra yapacak hiç birşey bulamaz, sıkıntıdan ölürüm... Kulübe hoşgeldin :D[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik dinlerim, çizim yaparım..Baktım geçmiyor en sevdiğim arkadaşımı arar rahatsız ederim (o da benim gibi sıkılsın ). Hala geçmediyse çıkar dolaşırım sokaklarda..Eve geldiğimde geçmemişse güzel bir banyo yaparım. Banyo herşeyi halleder :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...