Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 içiniz karardığında bunaldığınızda sıkıldığınızda ne yaparsınız iç açıcı?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Deniz kenarina giderim acarim bir tane bira otururum denizi izlerim[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 müzik dinlerim son ses, terasa çıkar hava alırım, arkadaşlarımla buluşur kafa dağıtır, içerim..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 güzel bi kitap,daha önceden içmediğim değişik bi kahve, nargile üçlüsü[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mastü rb asyon[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 cem yılmazın süper bir önerisi vardı ameliyat olun içiniz açılır diye mümkünse by-pass[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ciddi anlamda ise ya orgun başına geçerim bir şeyler çalarım ya da bass çalarım olamdı çizim yağarım olmadı en kötüsü açarım bilgisayarda dam öldürmeli bir oyun hunharca içimde birikmiş olan kini 1 ve 0 lardan oluşna insanların üstüne kusarım, azabım büyük olur.. ama en güzeli gerçekten güzel bir şeylere bakmak herhalde mesela güzel bir kıza, sevimli bir köpeğe, salak salak dolaşan balığa, yeni açan çiçeğe, yapılı erkek vücuduna (yok yaa bu kıskançlıkdan baktığımdı..) ee bu kadar geldi aklıma (kıskanıyoruuuum brad pitt i kıskanıyoruuuum allah kahremkesin moralim bozuldu..)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 arkadaşlarla muhabbet etmek bile iç açıcı bir aktivite bence.kitap okumak da vakit geçirtiyo güzel oluyo :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Vize haftası GTA Vice City oynarım (Vize haftası saat 03.40 gibi bir saatte başka bir şey yapılmıyo ondan dolayı) Arkadaşlarım yanımda ise sohbet ederim, arkadaşlarım gelebilecek uzaklıkta ise onları çağırır sohbet ederim. Kahve içerim Aslında bunları yapardım... Geçen hafta ayak yan bağlar koptu ve tendon zedelendi. Arkadaşlarım tatilde ben evde tek! Oyun oynamak istemiyordu canım.. Eee bende buraya geldim. Memnunum herkese tavsiye ederim. (Aslında ben hiç yeni gelenler kısmına Merhaba.. falan gibi bir yazı yazmamıştım bu onun yerine geçsin :))[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Haziran 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mastürbasyon yaparım basketbol oynarım sinemaya giderim hayvan gibi içki içerim yatar uyurum[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayvan gibi içmek nasıl oluyo beah :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben çıkar balkona oturur yeşillik izlerim yada deniz kenarına yürümeye giderim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayvan gibi içmek kusana kadar içmek oluyor kafan 5 milyon oluyor ne yaptığını bilmiyosun vs vs. hayvan gibi içmek bu oluyor :D[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aslında balkona çıkıp ya da sahile gidip denize ya da manzaraya karşı bi tane sigara yakmak da çok rahatlatıyor insanı.. dalıp gidiosun böyle..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Uyumak iyidir yada kitap okumak müzik dinlemek.... ama en güzeli arkadaşımla magic oynamak[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bıraktım bıraktım dememe rağmen bir sigara yakıp turlarım[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yemek yerim,yaparım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yemek yerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yorgunsam yemek yerim yatar uyurum.eğer herşey normal de benim canım sıkılıyosa canımcığımı ararım.onla zaten iki saatten aşağı kapatmıyoruz diyelim o da sarmadı basket oynarım.nba maçı varsa onu izlerim.film izlerim..o da olmadı dışarı çıkarım arkadaşlarla...müzik dinlerim son ses annemi evden kovup komşuya gönderebilmişsem:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya uykuda çözüm değil aslında sıkıntıdan uyuyosun bu sefer gece uyuyamıyosun gündüz sıkıldığının 5 katı daha sıkılıyosun[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tv açar izlerim, resim fln çizerim..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Anime seyretmeyi, yürüyüşe çıkmayı, yeni bir bilg oyunu indirip sonunu getirmeyi, karaoke yapmayı, resim çizmeyi, arkadaşlarla buluşmayı, sevdiğimi arayıp canım sıkıldı diye kafasını ütülemeyi denedikten sonra yapacak hiç birşey bulamaz, sıkıntıdan ölürüm... Kulübe hoşgeldin :D[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 walla içim karardımı gitar çalıorum çok ii gelio..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Pluton, 21 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki: Deniz kenarina giderim acarim bir tane bira otururum denizi izlerim tam kafa dengimsin[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Müzik dinlerim, çizim yaparım..Baktım geçmiyor en sevdiğim arkadaşımı arar rahatsız ederim (o da benim gibi sıkılsın ). Hala geçmediyse çıkar dolaşırım sokaklarda..Eve geldiğimde geçmemişse güzel bir banyo yaparım. Banyo herşeyi halleder :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar