Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Gasp vs gibi suç işleyenlere idam gelsin..Eğer bir gün yetkili mercii olursam ilk işim bunu yapmak olucak..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet abi bırakmı işin peşini git şikayetçi ol madem ağırda yicek sorun yok o zmn[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: fastreload, 23 Haziran 2005 02:05 tarihinde demiş ki: evet abi bırakmı işin peşini git şikayetçi ol madem ağırda yicek sorun yok o zmn paso af çıkıyo abi ya...Hocaefendi bakiim demiştide ben buldum şarampol çevresinde usta diolarmış buna...baya bi araştırdım adam sakat diyolar tanıdığım bi kaç kişiyi daha gasp etmiş antalyada namı büyük..umrumda bile değil namını yediricem yani[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çok geçmiş olsun[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar