Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

catidan sesler!

vesmor

Öne çıkan mesajlar

pc oynuyordum,kapi caldi indim kapiya "kim o?" dedim tam o sirada apartman i$igi sondu goremedim delikten,haliyle acmadim ve kar$i daireyi caldi.yukari ciktim ayni $eyi tekrar yapti bu sefer tam i$ik sonecek ko$eyi dondu gorunmuyor,tahminen bekliyorki kapiyi acacagim iceri dalacak.kilitledim kapiyi kufur ettim ciktim yukari.bizim ev cati kati catidan sesler geliyordu ciktim balkona 2 tane adam bogu$uyor biri tanimadigim biri elinde bi kadin cantasi digeride bizim kapici girdim iceri kapadim kapilari oturuyorum :)

tirss - tirrsss!

ne yapayim?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

gercek,zaten seslendim camdan kapicinin karde$leri filanda ayni evdeler geldiler herif yakalandi bizim apartmandan birinin evine girmi$ kapiyi calip acildigi an karanlikta iceri dalarak canta kapmi$ ve merdivenlerden en yukari catiya dalmi$.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 22 Haziran 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
ewet son durum nedir olaydan baya bi xmn geçmiş ama..

Bence de..Ev elden gitti mi yoksam?[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 22 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
bir bıçak al ve onu yatak odana getir.
böyle sadist arkadaşlarımızı koruyalım, tükenmesinler.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam "gerçekten" kapıma gelince diafondan kapıcıyı çağırır apartmanın içinde iki yandan sıkıştırırdık odunla döverdik bi güzel.
Sonra evin içine koridora alıcaksın bunu. Odunuda kenara koyacaksın öyle çağıracaksın polisi eve girdi bende odunu aldığım gibi koydum kafasına diyeceksin.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...