Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 emoluk testi gibi bisey olsa gerek demek ki bu film, seven emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 laf eden salak o zaman. uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bulamadım filmi ya. arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bildigin dandik, [spo]ah bunalimdayim, bi ot koko falan dondurelim bi kariyla tanistim ilginc muzik dinliyo evine gittim hamsterini gomdum sonra galiba bitti film[/spo] ozeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 niye aynı yorum iki kere yapılmaz diye bi kaide mi var? gördüğümü aktarıyorum, filmi beğendiğimi söylüyorum. cok takılıyosunuz ufak şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Dela, U Z A UZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bu filmi sevenler ayni zamanda dotada kari herolari aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aegean; l'ultimo bacio konusunda çok sağlam sıkışlar yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 dela pis insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 pardon karışıklık benim yeni versiyonu demeyi unutmamdan ötürü kaynaklanmış heralde. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Kiss ama genede sağlam sıkmışsın diyip gitmek baska sağlam sıkmışsın o öyle değil böyle diye acıklamak baska. yarım saattir kendi yazımı okuyorum neresi sıkış bunun be işte diye, anca farkedebildim. biraz daha ılımlı olalım birbirimize karşı lütfen [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 12:54 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok ya özür dilerim öyle küfür gibi görülsün istemedim ben pardon^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ha ayrıca zaten aynı l'ultima bacio dan bahsetmiyormuşuz, ben ferzan özpetek'inkini sandım. yanlış yanlış üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 the shins - new slang thievery corporation - labanese blonde frou frou - let go filmin soundtrackleri inanılmaz güzel filmide çok sevmiştim zaten ayrıca dotada erkek hero alir her türlü dabıl triple kill de yapılır. bir kill'im yeter sevgilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bu filmi izlerken butun oyuncular birbirine yabancılastı, hersey sahtelesti, yavanlastı. izledim ama cekirdek gibiydi yedik yedik sonunda ne adam gibi bi tadı vardı ne bisey. hayat mukemmel degil ama yasamaya deger di mi temalı filmlerin seveni bol, sıcak ucu bir aradalarıyla bagdas kurup izlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 zack arkadaşımızdan özür dilerim bu filmi bu kadar sene sora izlediğim için :) film için çok süper falan filan gibi kelimeler değilde etkileyici bir film demek istiyorum izlemeyen izlesin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben yorum yapmamışım bu filme hayret. halbuki en beğendiğim filmler arasında. ilk 10 u bile zorlar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ahahah yorum yaptıktan sonra filmde ne vardı diye hatırlamaya çalıştım aklıma gelmedi hiçbişey. bidaha izliyim bari. ya da izlemesem mi ya o kadar güzel gelmezse bida dfgdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 benim gözümde çok büyüttüler filmi o yüzden az etkilendim ben malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 harikaydı. mükemmeldi. heleki filmdeki adamla aynı yaşta olup benzer sorunları yaşayınca daha da etkiledi. natali portman'ın en güzel olduğu film budur. lan bu kadın hayattan soğutuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 lol onion :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar