Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garden state

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bildigin dandik,

[spo]ah bunalimdayim,
bi ot koko falan dondurelim
bi kariyla tanistim ilginc muzik dinliyo
evine gittim hamsterini gomdum
sonra galiba bitti film[/spo]

ozeti budur.
Mesaj tarihi:
pardon karışıklık benim yeni versiyonu demeyi unutmamdan ötürü kaynaklanmış heralde.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Kiss

ama genede sağlam sıkmışsın diyip gitmek baska sağlam sıkmışsın o öyle değil böyle diye acıklamak baska. yarım saattir kendi yazımı okuyorum neresi sıkış bunun be işte diye, anca farkedebildim. biraz daha ılımlı olalım birbirimize karşı lütfen

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 12:54 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
the shins - new slang
thievery corporation - labanese blonde
frou frou - let go
filmin soundtrackleri inanılmaz güzel
filmide çok sevmiştim zaten
ayrıca dotada erkek hero alir her türlü dabıl triple kill de yapılır.
bir kill'im yeter sevgilim.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu filmi izlerken butun oyuncular birbirine yabancılastı, hersey sahtelesti, yavanlastı. izledim ama cekirdek gibiydi yedik yedik sonunda ne adam gibi bi tadı vardı ne bisey. hayat mukemmel degil ama yasamaya deger di mi temalı filmlerin seveni bol, sıcak ucu bir aradalarıyla bagdas kurup izlesinler.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
zack arkadaşımızdan özür dilerim bu filmi bu kadar sene sora izlediğim için :)

film için çok süper falan filan gibi kelimeler değilde etkileyici bir film demek istiyorum

izlemeyen izlesin derim ben
Mesaj tarihi:
ahahah yorum yaptıktan sonra filmde ne vardı diye hatırlamaya çalıştım aklıma gelmedi hiçbişey. bidaha izliyim bari. ya da izlemesem mi ya o kadar güzel gelmezse bida dfgdgdfg
Mesaj tarihi:
harikaydı. mükemmeldi. heleki filmdeki adamla aynı yaşta olup benzer sorunları yaşayınca daha da etkiledi. natali portman'ın en güzel olduğu film budur. lan bu kadın hayattan soğutuyor beni.
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...