Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben asıl mailimle oturum acamıyorum.daha 30 dk öncesıne kdr acabılıyordm ama 30 dkdır denememe ragmen oturum acmıyor.diger bir kac maili denedim onlarla acıyor ama asıl maille ı ıh.windows messenger dan denedim onla oturum acabiliyorum mailimde ama msn de acılmıyor.bunun çözümünü bilen var mı acaba?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O msn'in bir bugu zanledersem mailine atack çekip o duruma getirebiliyorlar, maili kullanabiliyorsun ama msn hizmetinden yararlanamıyorsun...[signature][hline]Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 windows messenger ile acabılıyorum oturum o mailden ama?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tam hackleyememişler o zaman :horace: [hline] sorry tam olarak bise bilmiyorum, bildiğim bir kaç şeyi yazmıştım..[signature][hline]Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır olmuş... [Bu mesaj Zagg tarafından 23 Haziran 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 loginolamadıgında verdigi hata ne acaba? cunku zagg in dedigi dogru bazen bi attackla giris sorunu yasabiliyorsun bi siteye girip sifreni degistirip dene bence cunku saldiridan sonra sifre resetleyince/degistirince sorun cozuluyor diye biliyorum[signature][hline]Amor ordinem nescit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Biri mailini dondurmuş saniyorum, adini unuttum şimdi programin bir program sayesinde bu mümkün. Şifreni resetle düzelir sanıyorum.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hiçbir hata vermiyordu i$te i$in komik yanı.herneyse msn 7.0 ı yukledim actı oturum duzeldı.ilginiz icin t$kler.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar