-Nae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gecen seneye gore daha kolaymış sanırım sadece sosyal kısmının gecen senden daha zor oldugu soyleniyor...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya kolaydı ama türkce cografya kasmıslar turkce den 3 cografya dan da 3 yannıs cıkardım :([signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 291,430 yaptım aşağı yukarı. dikkatsizliğin gözü kör olsun mattan bi soru kaçtı =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çok yazık olmuş büyük kayıp :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yıl 1789 fransa da ihtilal olmuş, ben 299,98 aldım, açıköğretime girdim Yaaa yaaa....[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
taz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 280+ diye girdim 268 falan alcam püf olm bu kadar ciddiye almayın sınavı heyecan yaparsanız benim gibi babalara gelirsiniz okuldan da 69 gelcek zaten!
Öne çıkan mesajlar