Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonca

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

İlgisi, âlâkası olan varmı merak ettim...

Türk japon vakfında 4. seviye'ye gelmiş(6 seviye) bir japonca fanıyım.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu sene Japonca Öğretmenliğinde 4. senem olcak o yüzden merak ettiğiniz bir konu filan varsa sorunuz arkadaşlar.
Zaten işteyim uğraşcak birşeyler arıyom seve seve cevaplarım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 20 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Benim bu sene Japonca Öğretmenliğinde 4. senem olcak.

Çömü'desin sanırım. Zaten bildiğim kadarıyla öğretmenlik başka bir okulda da yok. Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun acaba? Kız arkadaşım 2004 mezunlarından, şu anda da Japonya'daki Expo fuarında görevli. Döndüğünde ne yapacağı konusunda kararsız bir durumda ve orada master için kalmayı düşünüyor. Eğer bildiğin ve iletişime geçebileceğimiz bir okul varsa, yardımcı olursan sevinirim(ne üzerine olduğu pek önemli değil master'ın. Tabi sizin bölümle alakalı bişey olursa iyi olur:)).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mezun olduğumda rehber olmayı planlıyorum.Fakat ne yazık ki benimde iletişime geçmek için bildiğim bir okul yok.Bunu en iyi bizim bölüm hocalarına danışırsa bulur bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi birine şu anda danışması pratikte imkansız, çünkü eylül sonuna kadar Japonya'da. Ayrıca oradan dönmeden kalmak istiyor, bu yüzden yardımcı olabileceğin bir kaynak olursa bizi ihya edersin:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...