Keyzar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İlgisi, âlâkası olan varmı merak ettim... Türk japon vakfında 4. seviye'ye gelmiş(6 seviye) bir japonca fanıyım.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Nihon kara Türkiye nikita , dermişim :). Teach yourself Japanese sitelerinden indirdiğim dosyalarla epey birşey öğrendim ben de.[signature][hline]http://spaces.msn.com/members/ygt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bende japonyada yaşamak istiyorum.Japonca öğrenmeye çalışıom. :D zor dilmiş auhe çok harika yaratıklar şu japonlar.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Benim bu sene Japonca Öğretmenliğinde 4. senem olcak o yüzden merak ettiğiniz bir konu filan varsa sorunuz arkadaşlar. Zaten işteyim uğraşcak birşeyler arıyom seve seve cevaplarım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sunu söylemek istiyorum: HOŞİ MOŞİ :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: ssj4songoku, 20 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Benim bu sene Japonca Öğretmenliğinde 4. senem olcak. Çömü'desin sanırım. Zaten bildiğim kadarıyla öğretmenlik başka bir okulda da yok. Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun acaba? Kız arkadaşım 2004 mezunlarından, şu anda da Japonya'daki Expo fuarında görevli. Döndüğünde ne yapacağı konusunda kararsız bir durumda ve orada master için kalmayı düşünüyor. Eğer bildiğin ve iletişime geçebileceğimiz bir okul varsa, yardımcı olursan sevinirim(ne üzerine olduğu pek önemli değil master'ın. Tabi sizin bölümle alakalı bişey olursa iyi olur:)).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 patetes biber natsu natsu (patlıcan))) saolsun baris baba[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 konicchi wa(merhaba) hai (evet) iie(hayır) domo arigato(çok teşekkürler)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben mezun olduğumda rehber olmayı planlıyorum.Fakat ne yazık ki benimde iletişime geçmek için bildiğim bir okul yok.Bunu en iyi bizim bölüm hocalarına danışırsa bulur bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Herhangi birine şu anda danışması pratikte imkansız, çünkü eylül sonuna kadar Japonya'da. Ayrıca oradan dönmeden kalmak istiyor, bu yüzden yardımcı olabileceğin bir kaynak olursa bizi ihya edersin:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar