Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(25 Haziran 2005) Cumartesi Tophane'de Buluşma şeysi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Evet, benim en önemli bütlerim bitmiş olacak, kamerle dyna da istanbulda olacaklar Tophane'de nargile tüttürsek bi güzel Cumartesi günü süper olur diyorum :)

Bi de 18+ lar Nevizade yapsak gece daha da güzel olur.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

Prawler gelebiliymiyim şakıncaşı vaymı...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Abi İzmirde Olduğuma LANET ediyorum :(

Ama bi yandanda Sevincliyim.K.Adasına Uzanırım bende Kadınlar Plajı Rulaz Her zamanki gibi.gitar Caldıgımız Bi byufe var plajın icinde Orda Bulabılırsınız beni :D[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 18 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
prawlerı anlıom valla şimdi pizza hut tayfası aynı şekilde nevizade de pek olmas gibime gelio başka bi jenerasyonla daha ii gibi

ya işte 84 85 86 87 tayfası
bi de sakallı 88 liler olabilir belki...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 18 Haziran 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Prawler'ın İpiyle Kuyuya inmek...

:p

özel bi mevzu vardı o zamanlarda, topiği düzgün okusaydın keşke de sonra yorum yapsaydın.
Bu arada gelen yok sanırım, kalıbınıza tüküreyim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...