Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aaaaaaa2 ve vroom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.tallyhall.com.nyud.net:8090/vids/enchiritoQ.mov

Mükemmel ya hahahaha:) gözümden yaş geldi gülmekten.

Buda vroom:) mükemmel ya izlerken ağladım resmen ya şahane birşey şu frame by frame çekim ya hahah
http://www.tallyhall.com.nyud.net:8090/vids/vroomJ.mov[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
ya onu bırakta ağladım gülmekten ya:) bukadar komedi olur hele o adam aniden kayarak ilerlemeye başlayınca ahah.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 22 Haziran 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
quicktime yoktur download et sağ tıklayıp quicktime ile oynat var heryerde quicktime downloadları

//nekadar çok quicktime demişim[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 22 Haziran 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şey sayfa hiç açılmıyo normal mi quicktime olmamasıyla?*derken arkada sayfanın acıldıgını görür kızarır :P *[signature][hline]***GM has defeated Duper***

[Bu mesaj ShdwFx tarafından 22 Haziran 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahha bu cocuklar mukemmel yaaa. sessiz gulcem diye bogazım acıdı gece gece..
aaaaaaaaaaaa olayı manyak ikincisinde cocugun motoru calıstırıp ormana kacıyoya eleman orda koptum zaten euheueh
SUPER[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 22 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
e şimdi noluyo bunda
tebessüm bile edemedim yau

illa birisi sevmicek:) illa espiriler dizilerimizdeki espiriler gibi birisinin utanılıcak hale düşmesi üzerine kurulu olucak.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
abi araba kullanıyor aynı anda hız tümseklerinden falan geçiyor bariz akoru kayıyor adamın:) hareket etmeden önce gayet iyi eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
2.de bi bok yok. Bir de ordaki çekim tekniği sanırım copy pastten geçiyor. 2. filmde çünkü çocuğun yerde o şekilde gitmesi imkansız. Ayrıca direğin içinden falan geçiyor.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abi copy paste denmiyor ona frame by frame recording deniyor. Çokda zor bir işte tektek çekiyorsun çünkü onları 1 adım atıyorsun çekiyorsun 1 adım atıyorsun çekiyorsun.
Gayette zor birşey normal video çekmekten 10 kat daha zor.
ve şahane birşey:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Chemical sen bu sitedeki tüm kliplerin linklerini bana yollayabilirmisin hepsini çekmek istiyorum çok güzel hepsi :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Mesaj tarihi:
kendi yaptığın zımbırtıyı bu movie den mi çaldın kemi?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
abi ben bu olayı bayadır biliyordum ama böyle otururken vınn diye gitmek için kullanıldığını ilkdefa burada gördüm şahane:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
  • Yeni Oluştur...