Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 WWE hakkında manyak gibi konuşacak (yani WWE ile çok ciddi ilgilenen) birilerini arıyorum. Olmazsa burdan da konuşabiliriz tabii (Özele de mesaj atabilirsiniz,icq dan konuşuruz)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 WWE nin ne olduunu sorarak başlıyalım işe: WWE ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hmmmz World Wide bişi herhalde mesela World Wide Excuses Dünya çapında palavra sıkma/bahane uydurma derneği Harbiden nedir bu WWE?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yanlıslıkla eli kayıp wwf demek istemis olmasımn world wrestling federation yani[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Aegan o bir zamanlar World Wrestling Federation du ancak WWC ile birleşince WWE oldu (World Wrestling Entertainment) bu arada ben profesyonel olarak ilgileniyorum bir sorun olursa yardımcı olabilirim.[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya bu sabah 1-2 civarı flashta wcw vardı.acayip komikti.herifler bütün diyaloglari kafalarına göre çevirmişler.manyak komik olmuş.eğer görürseniz izleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Onlar kaç senelik programları yayınlıyorlar..ehehe bu arada düzeltme:WWC değil WCW[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 WWF bütün hepsini kapsıyo. Şu anda televizyonda yayınlanan WWE. Bunun da bir sürü alt bölümü var (Bad Blood, Smackdown,Raw...)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 anlamadım ya ne bu (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Neveziah, 21 June 2003 14:17 tarihinde demiş ki: WWF bütün hepsini kapsıyo. Şu anda televizyonda yayınlanan WWE. Bunun da bir sürü alt bölümü var (Bad Blood, Smackdown,Raw...)[hline]It Is A Good Day To Die WWF bitti artık.. WCW ile Birleşince WWE oldu.. Alt bölümleri var doğru smackdown raw is war cart curt.. bu arada en beğendiğim karakter The Rock tır.. :)[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: EarS, 21 June 2003 12:28 tarihinde demiş ki: ya bu sabah 1-2 civarı flashta wcw vardı.acayip komikti.herifler bütün diyaloglari kafalarına göre çevirmişler.manyak komik olmuş.eğer görürseniz izleyin mutlaka. harbi bu sabahki neydi öle herifler çeviriyi abartmış 3 gün önce çeviriler ciddi flmdı[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tecavüzcü Sid ehueh :lol: [Bu mesaj EarS tarafından 21 June 2003 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 türlçe konuşun ulan :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 wwf ile wwc birleştimi?? ıyyy[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 abib iri açıklasa (: ne bu , wtf çıkmış bilyonuzmu (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 World Champion(Championship'te olabilir) Wrestling Şimdi bir ring var.Seyirciler tarafından kuşatılmış. Birde kaslı kaslı adamlar var.O ringe çıkıp dövüşürmüş gibi yapıyorlar.Hakemi filan dövüyorlar.Arasıra arkadaşları atlıyor ringe.Onlarda karışıyorlar kavgaya.Böyle birşey işte. [Bu mesaj EarS tarafından 21 June 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 kim neyle birleşti ne oldu yaf *!fransız kalır*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya salak bısey ya adama vurmuyo dokunmuyor bıle :p bazen elı degısyor ozur dılıyor zaten :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 eet deovusmuo onlar. seyirciler de kadrolu isci[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Neyse şimdi kızarlar:) WWF WWC felan bana bişiyi hatırlattıda ehe [Bu mesaj Chemical tarafından 21 June 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 21 June 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 WTF[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Aynen öle MrMedia hehe[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Neveziah ordaki adamların rol yaptıgını biliosun di mi ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hatta ben de geceleri magery kasarken bakıyodum dikkat ettiysen adamların yumrukları temas etmiyo :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bir seferinde arkadaşımla flash tvde görmüştüm o rol yapan aygırları harika bişe :D aslında programdan çok o türk spikerlerin diyalogları süper. aygırların lakaplarıyla fln dalga geçiyolar :lol:[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar