Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WWE

Neveziah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WWE hakkında manyak gibi konuşacak (yani WWE ile çok ciddi ilgilenen) birilerini arıyorum. Olmazsa burdan da konuşabiliriz tabii (Özele de mesaj atabilirsiniz,icq dan konuşuruz)[hline]
Mesaj tarihi:
Aegan o bir zamanlar World Wrestling Federation du ancak WWC ile birleşince WWE oldu (World Wrestling Entertainment) bu arada ben profesyonel olarak ilgileniyorum bir sorun olursa yardımcı olabilirim.[hline]KinGpiN the striked sazan
UO:Kingpin
Fps Türleri:susturucu
Mesaj tarihi:
ya bu sabah 1-2 civarı flashta wcw vardı.acayip komikti.herifler bütün diyaloglari kafalarına göre çevirmişler.manyak komik olmuş.eğer görürseniz izleyin mutlaka.
Mesaj tarihi:
said:
Neveziah, 21 June 2003 14:17 tarihinde demiş ki:
WWF bütün hepsini kapsıyo. Şu anda televizyonda yayınlanan WWE. Bunun da bir sürü alt bölümü var (Bad Blood, Smackdown,Raw...)[hline]It Is A Good Day To Die

WWF bitti artık..
WCW ile Birleşince WWE oldu..
Alt bölümleri var doğru smackdown raw is war cart curt.. bu arada en beğendiğim karakter The Rock tır.. :)[hline]KinGpiN the striked sazan
UO:Kingpin
Fps Türleri:susturucu
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 21 June 2003 12:28 tarihinde demiş ki:
ya bu sabah 1-2 civarı flashta wcw vardı.acayip komikti.herifler bütün diyaloglari kafalarına göre çevirmişler.manyak komik olmuş.eğer görürseniz izleyin mutlaka.

harbi bu sabahki neydi öle herifler çeviriyi abartmış
3 gün önce çeviriler ciddi flmdı[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Mesaj tarihi:
türlçe konuşun ulan :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
wwf ile wwc birleştimi?? ıyyy[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki:
albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle...
acc. ile yani
Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir.
Avril Lavigne emer...
Mirluin'de arada sırada yönetebilir:)
Mesaj tarihi:
World Champion(Championship'te olabilir) Wrestling
Şimdi bir ring var.Seyirciler tarafından kuşatılmış.
Birde kaslı kaslı adamlar var.O ringe çıkıp dövüşürmüş gibi yapıyorlar.Hakemi filan dövüyorlar.Arasıra arkadaşları atlıyor ringe.Onlarda karışıyorlar kavgaya.Böyle birşey işte.

[Bu mesaj EarS tarafından 21 June 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neyse şimdi kızarlar:)
WWF WWC felan bana bişiyi hatırlattıda ehe

[Bu mesaj Chemical tarafından 21 June 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 21 June 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neveziah ordaki adamların rol yaptıgını biliosun di mi ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Hatta ben de geceleri magery kasarken bakıyodum dikkat ettiysen adamların yumrukları temas etmiyo :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
bir seferinde arkadaşımla flash tvde görmüştüm o rol yapan aygırları harika bişe :D aslında programdan çok o türk spikerlerin diyalogları süper. aygırların lakaplarıyla fln dalga geçiyolar :lol:[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
  • Yeni Oluştur...