Dariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 İlk duyduğunuz andan itibaren aşık olduğunuz parçalar vardır. Buda benim için onlardan biriydi. Cover lamak bugüne nasipmiş. Ruya[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hiç mesaj gelmemiş, kınıyorum sizi pati üyeleri... kınadım hatta. yine döktürmüşsün üstad. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 21 Haziran 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Saolasın, kıllandım bende beyenilmedi demi kimse bişey demedi dedim. Ama daha erken, gecenin 2 sinde açtım topiği.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Çok güzel olmuş... bi kaç yerde sanki notalara biraz geç basmışsın...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 guzelmis gercekten. ellerine saglik.[signature][hline]ben olmusum antipati.
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Müthis müthis!! nezamandir ariyordum solo piyano olarak bunu harika :)) eklemelerde son derece yakismis hani.[signature][hline]Yap Yakışanı. [Bu mesaj daverc tarafından 21 Haziran 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 gece çekmiştim dün. sabah dinledim bu ne lan derken , bu forumu tekrar gördüm. güzel olmuş , tebrikler.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Teşekkür ederim. Evet zamanlama hataları var. nedeni metronomsuz çalmış olmam ve midi olarak yazmadım, real time çaldım. Metronom normalde 72 de ama parçada olan ufak duraksamalar fazla dan yarım vuruş gibi etkidiği için aktif metronom kullanamadım.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 titiz çalışma ürünü.[signature][hline]Papirus*
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çok beğendim parmaklarına sağlık... Buna benzeyen yeni Barış Manço coverları yapman farz oldu artık ama... İstek yapabiliyorsak sadece piyano ile çalınmış bir Güle Güle Oğlum gayet güzel olacaktır :p[signature][hline]rtc
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Barış Manço ve piano deyince akan sular durur. Önce parçayı bulmam lazım.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :tup:[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 22 Haziran 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar