Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk duyduğunuz andan itibaren aşık olduğunuz parçalar vardır. Buda benim için onlardan biriydi. Cover lamak bugüne nasipmiş.

Ruya[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
hiç mesaj gelmemiş, kınıyorum sizi pati üyeleri... kınadım hatta. yine döktürmüşsün üstad. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 21 Haziran 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Saolasın, kıllandım bende beyenilmedi demi kimse bişey demedi dedim. Ama daha erken, gecenin 2 sinde açtım topiği.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş... bi kaç yerde sanki notalara biraz geç basmışsın...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Müthis müthis!! nezamandir ariyordum solo piyano olarak bunu harika :)) eklemelerde son derece yakismis hani.[signature][hline]Yap Yakışanı.

[Bu mesaj daverc tarafından 21 Haziran 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gece çekmiştim dün.

sabah dinledim bu ne lan derken , bu forumu tekrar gördüm.
güzel olmuş , tebrikler.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim. Evet zamanlama hataları var. nedeni metronomsuz çalmış olmam ve midi olarak yazmadım, real time çaldım. Metronom normalde 72 de ama parçada olan ufak duraksamalar fazla dan yarım vuruş gibi etkidiği için aktif metronom kullanamadım.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Çok beğendim parmaklarına sağlık...
Buna benzeyen yeni Barış Manço coverları yapman farz oldu artık ama...

İstek yapabiliyorsak sadece piyano ile çalınmış bir Güle Güle Oğlum gayet güzel olacaktır :p[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Barış Manço ve piano deyince akan sular durur. Önce parçayı bulmam lazım.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
:tup:[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 22 Haziran 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...