Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ersun efendi gider...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimsenin ekmeğinde gözümüz yoktur , yeter ki göz zevkimizi bozmasınLar...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
" güLe güLe ersun " diyebiLmek için çok sabırsızLanıyorum :P[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ahahaha. mave yani sonunda iteleye kakalıya gönderecen ya şu adamı :D helal olsun azmine valla:lol:

[Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 16 Ocak 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
kaç gazete yazmış , kapak mı yapmış manşet mi yapmış beni bağLamaz , ben gider dedim ve gidecek :)

mave dur!

Başka gidecek deme gider mider..

...:lol:[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
heLe bi ersun gitsin sonra sıra bıçakçıya da geLecek :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Onuda gönder dile benden ne dilersen :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Sen hiç merak etme , bugün Tahkim kuruLu İstanbuLspor ve Sebatsporun Ligden düşmemek için yaptıkLarı başvuruLarı kabuL ederse zaten iş bana kaLmadan bitecek :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
vaLLa savunmaLarını hiçbir gazete kaaLe aLıp yayınLamadığı için biLemeyeceğim.
Ama tahminimce hakem hataLarından oLsa gerek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Ne yani türk futboluna katkısı yok diye adamlar ligdenmi düşsün?...

saçma bi yargı.!

mave başkan :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
güLe güLe ersun efendi...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...