Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve ribery gitti


onlyreal

Öne çıkan mesajlar

evet ntv deki son haber

gs li oyuncu franck ribery marsilya ile 4 senelik antlasma imzalamis.

odemeleri yapilmadigini belirten ribery bedelsiz olarak gitti


gs odedik modedik diyor ama ben bir gs li olarak diyorumki

odemislerdir odemislerdir:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NTVye konuşan Riberynin menajeri Heiderscheid, Ribery, Marsilya ile bonservis bedeli olmadan anlaştı. Çünkü, Galatasaraya geldiğinden beri sadece prim aldı. Hiç maaş almadı ve kontratında 3 ay maaş almadığı takdirde fesholacağına dair madde vardı. Biz Galatasaray kulübü yöneticileriyle görüşmeye çalıştık. Uyarılarımızı hiç dikkate almadılar, bize hiç saygı göstermediler. Ribery 13 Haziranda kontratını feshedince ödeme yapmaya çalıştılar ama çok geçti. Galatasaray kulübü yetkilileri medyaya tersini açıklıyor olabilir ama Ribery durup dururken kontratını feshetmedi. Dosyamız FIFAda. FIFA bu konuya birkaç gün içinde açıklık getirecektir ama dosyamızın çok sağlam olduğuna inanıyoruz. Hiçbir şüphemiz yok dedi.[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 15 Haziran 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün Fransız basınında oyuncumuz Franck Ribery'nin Olympique de Marseilles takımı ile anlaştığına dair haberler yer almıştır.

Franck Ribery, bonservis bedelinin tamamı Metz Kulübü'ne ödenerek 3 yıllığına kadromuza dahil ettiğimiz oyuncumuzdur. Gazete haberlerinde iddia edildiği üzere kulübümüz anılan futbolcuya yaptığı ödemelerde kontratının iptalini gerektirecek bir gecikme olmamıştır. Bu husus Franck Ribery'nin şahsen imzaladığı ibranameden ve banka dekontlarının tarihlerinden kolayca anlaşılmaktadır.

Bahse konu haber ile ilgili kulübümüz; oyuncuya, Olympique de Marseilles Kulübü'ne, Fransız Futbol Federasyonu'na, FIFA'ya, haberi yayınlayan L'Equipe ve Provençale Gazeteleri'ne gerekli ihtarnameleri göndermiştir.

Bu şartlar altında varolan kontrat maddelerine rağmen bu transferin gerçekleşmesi durumunda oyuncu ve/veya yeni kulübü çok yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

kaynak[signature][hline]G3NK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı olsun![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davids'e Aslan pençesi!

Galatasaray orta alana aradığı oyun kurucu için temaslarını sürdürürken, Inter'de oynayan Hollandalı oyuncu Davids'in ismi ön plana çıktı. Galatasaraylı yöneticiler bu sene Inter'den ayrılacak olan Davids için yoğun bir çalışma yapıyorlar. Bu oyuncunun menajeri ile görüşmeler başlarken, Hollandalı oyuncu İstanbul'a gelmekten büyük mutluluk duyacağını bildirdi.

Yönetim, Davids konusunda Teknik Direktör Gerets'in de onayını aldı. Belçikalı çalıştırıcı özellikle orta alanda Davids gibi bir oyuncunun takıma çok büyük katkısının olacağını belirtti.

Bu arada Davids'in durumu Galatasaray'ın istediği oyuncu profiline tamamen uyuyor. Bu oyuncunun 2007 yılına kadar Inter ile sözleşmesi bulunuyor. Ancak İtalyan Kulübü'nün, Hollandalı yıldızı serbest bırakacağı ve kulüp bulması halinde her türlü kolaylığı sağlayacağı öğrenildi. Eğer Davids bonservisini eline alabilirse transferinin yıllık 1.5 milyon Euro'ya bitebileceği düşünülüyor. Ancak 32 yaşındaki ve saldırgan futbolu nedeniyle Pitbull lakaplı bu oyuncunun menajerinin henüz fiyat konusunda tam olarak bir bilgi vermediği ifade edildi.



kaynak[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...