Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arkadaşlar ben Şuan lvl 17'yim. Auberdin'de questler bitince Westfall'a gittim. Ama şuan oradaki questlerde yeşil bana. Ne yapacağımı bilmeden öyle dolaşıyorum level atlayamıyorum. Deadmines'a da giremiyorum 20- olduğum için.. Ne yapıcam ben?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 illa quest yapmak zorunda misin bi kendi lvl inda moblarin oldugu yerde farm grind artik ne deniyosa yap 20 ol quest ler sana lvl atlatmaz sadece yardım eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kendi levelimda moblar da bulamiyorum ki doğru dürüst ne camp var ne birşey :([signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 30 a kadar grind tavsiye etmiyorum. Questing cok daha iyi xp verir. Wetlands, loch modan, Darkshore yap 20 olursun.20 deRedridge Mountains'a git ordan Duskwood, Wetlands yap. İlla farm yapmak istiyorum ben diyorsanda 26dan önce başlama bence. [Bu mesaj Smulkin tarafından 12 Haziran 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dagger hills te 17-18 humanoid var kes onlardan.questleri yeşil göründüğüne bakma.onlarıda yap.sarı iken 2k veriosa yeşilken 1.5k verir.zararlı çıkmazsın.[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 21'e bir ulaşsam zaten instancelara giricem :)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Sensible, 12 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: 21'e bir ulaşsam zaten instancelara giricem :) Instance'da lvl kasmak mantıklı değil. Instance questleri bittikten sonra, ki genelde 1 run yaparsan biter instancelardan xp/hour alamazsın ama burda classında önemi var tabi ki 15snde bi mob kesebilyorsan kendi lvlında rest yapmadan o zaman grinding ile lvl kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sana göre bi instance var.bak taktiği anlatiyim.(biraz geyik biraz ciddi)şimdi orgrimmar a 4-5 druid cat form da stealth ile gidin.ragefire chasm e girin.biriniz ayı olsun tank lık yapsın.biriniz kedi olup rogue luk yapsın.biriniz moonfire falan spell cast etsin,spellcaster olsun.4 kişi gitcekseniz kalan 1 i healer olsun.5 kişi ise yine kalan 2 si healer.(ragefire 18-20 lvl) bunda biraz ciddiyimde,aslında olabilir yapılmicak şey deil.belki 1 kaç kez yakalanıp ölürsünüz o kadar.(tam bilmiorum ama lvl 17-18 de ayı kedi formu varmı,yanılmıosam ilk form deiştirme 20 de gelio.yani bunlar hayal.20 olsan deadmines a gidersin. :) )[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İlk form değiştirme 14'de geliyor(ayı). Ayı olup mob öldürüyorum sonra normal forma geçip heal yapıyorum sonra tekrar ayı olup aynen dalıyorum. Rest falan yapmıyorum yani[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Rest yapmıyorsun anladım ama mobu kaç saniyede öldürüyorsun? Her neyse 26dan önce grinding ile questten daha fazla xp/hour çok zor, druid ile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben 30 oldum ve yine bir yer seçimi problemiyle karşınızdayım :) Duskwood,Redridge,Wetlands bitti. Gidecek yer bulamıyorum gene pff[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende priest oldum lvl20 paso Deadmines takılcam bir süre. Auberdine ve westfall queslerinden koşmaktan gına geldi bir süre dinleneyim. Deadmines için 20 düşük kaçmaz değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bugün 18 iken girdim DM'ye arma grupta genelde 20-24 adamlar vardı.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Sensible, 22 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Ben 30 oldum ve yine bir yer seçimi problemiyle karşınızdayım :) Duskwood,Redridge,Wetlands bitti. Gidecek yer bulamıyorum gene pff Hemen duskwoodan guneye iy STV geç orda başlangıç questlerini yap zor değil ordan da Desolace geç işte 2 map arasında git gel yap daha başka map varmıdı hatırlamıyorum[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arathi highlands e git[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar