Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Region Problemi

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben Şuan lvl 17'yim. Auberdin'de questler bitince Westfall'a gittim. Ama şuan oradaki questlerde yeşil bana. Ne yapacağımı bilmeden öyle dolaşıyorum level atlayamıyorum. Deadmines'a da giremiyorum 20- olduğum için.. Ne yapıcam ben?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!
Sosyal ağlarda paylaş

30 a kadar grind tavsiye etmiyorum. Questing cok daha iyi xp verir. Wetlands, loch modan, Darkshore yap 20 olursun.20 deRedridge Mountains'a git ordan Duskwood, Wetlands yap. İlla farm yapmak istiyorum ben diyorsanda 26dan önce başlama bence.

[Bu mesaj Smulkin tarafından 12 Haziran 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 12 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
21'e bir ulaşsam zaten instancelara giricem :)

Instance'da lvl kasmak mantıklı değil. Instance questleri bittikten sonra, ki genelde 1 run yaparsan biter instancelardan xp/hour alamazsın ama burda classında önemi var tabi ki 15snde bi mob kesebilyorsan kendi lvlında rest yapmadan o zaman grinding ile lvl kas.
Sosyal ağlarda paylaş

sana göre bi instance var.bak taktiği anlatiyim.(biraz geyik biraz ciddi)şimdi orgrimmar a 4-5 druid cat form da stealth ile gidin.ragefire chasm e girin.biriniz ayı olsun tank lık yapsın.biriniz kedi olup rogue luk yapsın.biriniz moonfire falan spell cast etsin,spellcaster olsun.4 kişi gitcekseniz kalan 1 i healer olsun.5 kişi ise yine kalan 2 si healer.(ragefire 18-20 lvl)

bunda biraz ciddiyimde,aslında olabilir yapılmicak şey deil.belki 1 kaç kez yakalanıp ölürsünüz o kadar.(tam bilmiorum ama lvl 17-18 de ayı kedi formu varmı,yanılmıosam ilk form deiştirme 20 de gelio.yani bunlar hayal.20 olsan deadmines a gidersin. :) )[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Sensible, 22 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
Ben 30 oldum ve yine bir yer seçimi problemiyle karşınızdayım :)
Duskwood,Redridge,Wetlands bitti. Gidecek yer bulamıyorum gene pff

Hemen duskwoodan guneye iy STV geç orda başlangıç questlerini yap zor değil ordan da Desolace geç işte 2 map arasında git gel yap daha başka map varmıdı hatırlamıyorum[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...