Papaz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Staff üyelerinin invis olduğunda bile birmbirni görmesini istiyorum sadece invis'se adamın üstünde invis yazsın.Bunu bitek plevel 7 görebiliyo bn btn plevelrn görmesini istiyorum nsl yapabilrm yardımıcı olrmusnuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bitek 7 görmüyor diye biliyorum. Counselor u Seer görüyor, Seeri GM, GM i Dev, Devi Admin, Admini Owner kimin levelı yüksekse bi altını görebiliyor. Ama senin dediğin gibi nasıl yapılcak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sphere.ini'den ayarlanıyor. tam olarak bilemiyorum şu anda sphere yok makinemde ama taglı fln bişeydi.. benim dediğim staffların üstünde [invis] yazmasıdır birbirlerini görmeleri değil.[signature][hline] [Bu mesaj -Loe- tarafından 22 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende HellFire Arkadaşıma katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 herkes bir alt levelini gorebiliyor ve ownerlar birbirlerini goruyor.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bir alt değil alt levellerini ve kendi seviyesini görürler. Bildigim kadarı ile ole bi ayar yok. script olarak yapılamaz demek yanlıs olur ama yinede sacma olur.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tcpip haklı bencede saçma olur Nedne saçma olur onuda söliyim mesela gmin biri edit yapcek nasıl olsa bütün invisleir görüyorum diye başlicak owner gelincede bişeyler uydurcak yırtıcak owner onu gizliden gizliye izlerse böyle bir sorun olmaz[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok bizim görevimiz aslında bunun ne kadar dogru oldugunu söylemek değil elbette. nasıl yapılır script olarak mesela suan sallıyorum; her yetkiliye bir tane body takarsın peşine o invis olsada npc olan body i bütün diğer yetkililer görür playerlar görmez çünkü invisdir. npc nin adı da peşinde oldugu gm in adı olur flm flm. böylece kim nerde bütün yetkiller görür.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 veya sphereın plevel olayını kullanmazsın. herkese aynı pleveı verırsın.. kendin bi plevel olayı yaratırsın.. tag. kullanarak. bu taga baglı olarak owner gm falan yazar ustunde ve komut yetkileride bu taglara baglı olarak kullanılır.. boylelikle herkes sphere plevelde aynı seviye oldugunda birbirini gorur [Bu mesaj Chernobel tarafından 22 Haziran 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 statik komutlara yapamassın o dediğini ancak kendim komutlar yaratarak yaparsın. mesela .savee gibi. yaparsın gerçi en basta dedigim gibi sacma bir uygulama olur her şekilde. üstündeki plevel daki kişiyi görmesi gerekiyorsa kendisinin zaten o seviyede yada üstünde yetkisi olmalı. Bir couns gmleri izlemesi komik olurdu :)[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende ztn statik için soylemedım.. tam tersi : statigi kullanma , kendin komut yapıp taglar yardımıyla yap. dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sanmiyorum o sekilde olacagini body falan, sphereexe'i editlemek lazim bunun icin bence.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 adam başka birşey görmüş , staff robe gibi birşey bul öyle .[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dedigim sekilde olur.. plevel olayını kapat.ornegın herkese plevel 3 ver.. butun plevel komutlarını kapat.. kendıne static komutlar dısında baska komutlar yapıp if =2) falan gibi tag lı plevellerle komut kısıtlaması yapmalısın.. ki bence sacma bir invis olayı için butun staticlere function yapmak saçma.. hiç yapma daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar