Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 valla ne yapacağımı bilemedim çok sevinçliyim.... Bu yaz almancamı geliştireyim diye çalışma kampına gönderilecektim almanyaya. Ama aynı tarihlerde hemen hemen her yıl gittiğimiz bir tatil köyüne gitmek istiyordum ben. Ve bi sürü hayalim yıkılmıştı... Ve zafer:: anamı babamı razı ettim almanya seyahatini ekmeye!!! (biliyorum içinizden "hıyar lan bu! Almanya'ya gitmediğine seviniyo diyen de çıkar) Ama feci coşku seli oldum... Dediğim gibi bilemedim ne yapacağımı yazayım paticiğe gitsin dedim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hıyar lan bu! Almanya'ya gitmediğine seviniyo[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Abi ama harbi hıyarsın almanyaya gidilmezmi ya. bence pisman olcan.Deli midir nedir ya ben gidem abi senı yerine[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 İyi yapmışsın. Ne yapacan almanyada memleketimiz dururken. Dil geliştirmek için başka zamanın çok olur.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tamam da bu başlığın annamı noluyo yok yani biz bi arkımızı böle çağırırız da ondan merakımı şeetti eehhe (praw tanır)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Valla Almanya gibi cennet ülke var mı şu dünyada yaw? Yani ben Amerika'ya gidecem cumartesi ama keşke Almanya'ya gitseydim ya. Geçen sene de tam tersini düşünüyordum. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 22 June 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ya almanyada eğlence yok... Çalışmaya gidiyosun 3 hafta. 15 kişilik bi grupla... Çadırda falan sürünmek var... Bi de oraya gidersem yaz tatilini denize giremeden... Doğru düzgün coşamadan, kuduramadan geçireceğimden çok korktum :) Başka zaman olsa giderim de bu datça dediğim yer de bambaşkadır.... Tadına doyum olmaz hiç bi zaman Yine de: Teyy Teyy Teeey!!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: jankis, 22 June 2003 23:45 tarihinde demiş ki: tamam da bu başlığın annamı noluyo yok yani biz bi arkımızı böle çağırırız da ondan merakımı şeetti eehhe (praw tanır)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Tey Tey Tey: halay çekme efekti :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 aynısını ben ingiltere için yaptım ama iyimi kötümü düşünüyom şimdi orda kızlar falan karışık milletlerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: -Melancholy-, 22 June 2003 23:46 tarihinde demiş ki: Valla Almanya gibi cennet ülke var mı şu ülkede yaw? :hmss: Ülke içinde ülke hatta içinde bi ülke daha.[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe [Bu mesaj Bameso tarafından 22 June 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bameso tarafından 22 June 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: WaNTeD, 22 June 2003 23:49 tarihinde demiş ki: aynısını ben ingiltere için yaptım ama iyimi kötümü düşünüyom şimdi orda kızlar falan karışık milletlerden :D Valla buradaki kızlar habire arayıp duruyo beni bu yıl geliyo musun diye :) O yüzden bu kadar heyecan yaptım zaten Bi de meymenetsiz tipimden tek hayır gördüğüm ortamdır burası. Ondan olsa gerek çok seviyorum ortamı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Olm gitseydin helgalarin , olgalarin yanina :) bi sarişin mavi gözlüde estel abine getireydin :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Benim gittiğim de seninki gibiydi. Ama 15 kişi değil, yaklaşık 90 kişi vardı. Süperdi. Muhteşemdi. İnşallah bu sene de öyle olur. *!Dua etmeye başlar*[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Tam Le-Manyak oldu benim içinde bi tane götürürdün bea puahah[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Neyse seneye falan kesin gidecem böyle bi aksiyona... Ama bu defa salaklık edip aynı tarihler üzerine getirmeyecem inşallah :D Bi de daha yaşım küçük. Küçük aklımla tek başıma biraz zor bulurdum almanyanın x+y=z köyünü (seneye de süper zeka olacağım yok ama hadi bakalım)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Estel_Anorien, 22 June 2003 23:53 tarihinde demiş ki: Olm gitseydin helgalarin , olgalarin yanina :) bi sarişin mavi gözlüde estel abine getireydin :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Estel abimin istediği sarışım, mavi gözlü olsun... Dost ayağında çok var bende öyle kız ama bir tanesi bana yar olmuyo. Bare yabancıya gitmesin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar