Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günde ortalama bilgisayar başında geçirdiğiniz zaman ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günde ortalama bilgisayar başında geçirdiğiniz zaman ?
ve Günde kaç saat bilgisayar başındasınız?
şeklinde arattım ama bulamadı baska bır konu?

Bu arada evde oldugum zamanlar 14+ saat[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Bu hafta (öss sonrası ilk hafta) günde 16+ ama şu bi hafta hasretimi giderdikten sonra 0'a bile düşer.

bırakın bilgisayarı çıkın gezin dicem çok banal olacak çok gıcık ve sinir bir insan olarak görünücem ama yine de diyorum.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Mesaj tarihi:
bir tam gün bilgisayar başında(24 saat) sonra +2 saat takılıyo. öbür güne 22 saat kalıyo o yüzden 22 saat takıldıktan sonra +4 saat daha takılıyo. öbür gün 20 saatten üstüne birde +6 saat takılıyo.
bu böyle gidiyo.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Mesaj tarihi:
8/25

şaka bi yana.genelde surekli dışardayımdır.gunduz cıkarım aksam gelirim.ben evde oldugum surece bilg açıktır gider gelir bakarım.zaten tek kullandıgım şey msn , cok nadir oyun oynuyorum

butun gun evdeykende gene aynı şekilde giderim gelirim giderim gelirim surekli bilg başına[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 21 Haziran 2005 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
istanbulda=3-4 saat
bursada=8-10 saat[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:
12-14 saat , tabi bu dışarı çıkmazsam geçerli.Bazen 16-20 saat.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
3-4 arası geziniyoruz. Yaşlandık biz azizim, sırtımız kaldırmıyor bu yükü artık :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
nerdeyse 10 saati buluyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
bilgiyasayar tüm gün ve gece açık, ben de arasıra kalkıyorum başından =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...