Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Günde ortalama bilgisayar başında kaç saat geçiriyorsunuz ? Hesapladım 13-14 saat bilgisayar başındayım. [dışarıya çıkmadığım zamanlar][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aramaya inanmak desem =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Günde ortalama bilgisayar başında geçirdiğiniz zaman ? ve Günde kaç saat bilgisayar başındasınız? şeklinde arattım ama bulamadı baska bır konu? Bu arada evde oldugum zamanlar 14+ saat[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 26?[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu hafta (öss sonrası ilk hafta) günde 16+ ama şu bi hafta hasretimi giderdikten sonra 0'a bile düşer. bırakın bilgisayarı çıkın gezin dicem çok banal olacak çok gıcık ve sinir bir insan olarak görünücem ama yine de diyorum.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: fastreload, 21 Haziran 2005 03:29 tarihinde demiş ki: 26? nasıl ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bir tam gün bilgisayar başında(24 saat) sonra +2 saat takılıyo. öbür güne 22 saat kalıyo o yüzden 22 saat takıldıktan sonra +4 saat daha takılıyo. öbür gün 20 saatten üstüne birde +6 saat takılıyo. bu böyle gidiyo.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tek değilmişim ne güzel.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 8/25 şaka bi yana.genelde surekli dışardayımdır.gunduz cıkarım aksam gelirim.ben evde oldugum surece bilg açıktır gider gelir bakarım.zaten tek kullandıgım şey msn , cok nadir oyun oynuyorum butun gun evdeykende gene aynı şekilde giderim gelirim giderim gelirim surekli bilg başına[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 21 Haziran 2005 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya tek msn varken bilgisayarı o kadar açık bırakmak saçma geliyor bana. hani download falan olur tamam bırakırsın ama sadece msn için bilgisayarı o kadar yorduğuna değmez gibi :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 istanbulda=3-4 saat bursada=8-10 saat[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dışarı çıkarsam bazen 0 tüm gün evdeysem bazen 24 ortalama 12 yapar işte. :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 en az 10 saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 6[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 12-14 saat , tabi bu dışarı çıkmazsam geçerli.Bazen 16-20 saat.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 3-4 arası geziniyoruz. Yaşlandık biz azizim, sırtımız kaldırmıyor bu yükü artık :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 uyumadığım zamanlar bilgisayar başındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 min4 :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yaz tatili boyunca max 15 min 10[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 we are all desperate.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nerdeyse 10 saati buluyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bilgiyasayar tüm gün ve gece açık, ben de arasıra kalkıyorum başından =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benimki de açık ama ben başında 4-5 saat duruyorumdur.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Haftaiçi ortalama 14 saat Haftasonu değişken, duruma göre..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 vay halimize...[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar