spawnmcevil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaşlar ben 55i den 55 r4.0.0.3 e geçcem ama değişen komutlar kulllanımlar war bunları söylermisiniz. mesela account.name ler .account olcak gibisinden yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 geçişteki komutları buraya yazamam ama sana tavsiyem 402 kullan. eğer 403 kasım version'u değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawnmcevil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Değişen komutları neden yazamazsın anlamadım . Garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 readme.txt diye bişey var oku orda olması lasım[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawnmcevil Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 baktım bulamadım soruyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: spawnmcevil, 21 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Değişen komutları neden yazamazsın anlamadım . Garip geldi Revision.txt Manual.txt bu kadar komutu buraya yazmamamın sebebini anladın umarım (hiç sanmıyorum ama ..)[signature][hline] [Bu mesaj -Loe- tarafından 22 Haziran 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawnmcevil Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Doğru gene anlamadım . Hey allahm ne adamlar war bi dünya sebep çıkabilir altından . Yazdığın yazıyı oku objektif bak neden anlamadım yazdığımı anlarsın . En ufak yönlendirme yada açıklama yapmadan yazamam yazmışsın ne anlamam gerekirdi?Pff zekisin ama yeterince değil galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 paticik neden bu kadar agresif hiç anlamıyorum her topicte kavga gurultu var... yazamam diyosun adamdan bu konu hakkında fikir yurutmesini bekliosun.. bunun bir cok nedenı olabilir. belkı gıcıksın ondan yazmıosun. belki daha farklı seylerden yazmıosun nerden bilcek bu adam?? yardım etceksen edersin etmiceksen niye fazlalık yapıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar