Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya eskiden metalcilerin, siyah ojeli, uzun saçlı, sürmeli tiplerin mekanıydı. Şimdi tikkylerin, kapkaçcıların mekanı olmuş. Bir haftasonu tur atmaya bile girilmiyor kalabalıktan. Özledim, metalcilerini bile özledim eski taksimin.. :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

taksim de kadikoy de o kadar buyuk ki,insanlar oluk oluk akiyo,haliyle her turlu tipin olmasi normal.metalcisinden kapkaccisina,yesilaycisindan esrarcisina.. Ama eskiden cogunluk metaldi simdi tikky takilmaya calisn gencler var diosanz,taksimin kadikoy un sucu deil tabi bu,gun gectikce oyle olmaya zorlaniyo millet ondan..Ortamdaki tikky sayisi artiyo yani,haliyle de taksim nasibini aliyo :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Soyları tükeniyor be metalcilerin. Deli gibi vardı şimdiye oranla.. Tabii ki gezenlerin hepsi tek tipti, hepsi metalciydi demiyorum. Ama şimdi bariz şekilde metalciler azalmış, bariz şekilde (rahat 2 katı diyebileceğimiz) genel anlamda nüfus artışı olmuş, bariz şekilde tikky sayısı (rahat 4-5 katı diyebileceğimiz) tikky nüfusu patlaması olmuş, bariz şekilde (rahat 10 katı diyebileceğimiz) kapkaç olayı artmış durumda.. Her ne kadar bu tür istatistikler yanlışda olsa görünen bu.. Ve bu konuda hem fikir olmadığım bir arkadaşım yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Haziran 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eh demekki varmış burda.

bir gün insanlar tüm bu kategorizasyonlardan kurtulucak evet. siyah = metal marka = tikky burası bizim çöplüümüz allah kahretsin lerden uzak, kimsenin nasıl giyindiği kimsenin umrunda olmadığı bir yer olucak ki burası böylece insanlar daha önemli şeylere, gerçekten varolan sorunlara yönelebilsin.[signature][hline]so smile for the king of loss
feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst.
Sosyal ağlarda paylaş

Kategorizasyon yapmadım. Onlar pis falan demedim. Bizim çöplüğümüz defolsunlar da demedim.
Dİkkat edersen kapkaccılardan ve kalabalıktan bahsettim. Yürünmüyor bile dedim.
Ha tikky de zaten özenti demek.
Ha ben neden yakınmışım pislik insanlardan (kapkaç) özentilerden(tikky) ve kalabalıktan. Yoksa burası bizim çöplüğümüz heyyo defolsunlar demedim. MEsela arabeskçiside takılıyor onlarda artmış bişi dedim mi onlara. Laflarımı çarpıtmayalım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

Ek not, insanları görünüşlerine göre yargılamayacak kadar geniş görüşlü bir insanımdır. Sinirlendim, ilk önce sen önyargılarından kurtul. İnsanların cümlelerinden abuk suk şeyler çıkarma. Zaten en sevmediğim şey bu tür yargılamalar yapanlardır, ben her yerde onlara karşı çıkarken bana bu tip bi yakıştırma yapman ayıp olmuş yanlış olmuş sinirlerimi bozmuş. Önyargılı yaklaşma insanlara. Ne demek istediklerini anlamaya çalış..
Martin"Agresif"L"İnsan"Gore.com[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

sana bir şey demedim ki. dedim bir gün insanlar metalci veya tikky olmicaklar insan olucaklar sadece. niye üstüne alındın niye gocundun niye böyle sinirlendin anlamadım.
önyargıyı bırak, seninle ilgili hiç bir şey geçmemişti kafamdan. gerçekten.[signature][hline]so smile for the king of loss
feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst.
Sosyal ağlarda paylaş

"metalci" bi akimdi, kacis olarak pop olan oydu, insanlar metalci diye geziyodu ortalikta.
simdi kacis yine farkli gorunmek, bunu hazmedemeyince onune gelene tikky der oldu insanlar.
aynaya bakmali once.

taksimde hala komunist parti brosurleri dagitilir; bundan 5 sene once de 5 10 kisi alirdi, hala 5 10 kisi aliyo. ha o gunun pop'uyla bu gunun pop'u farkli, evet azizim yaslaniyoruz...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereid, 16 Haziran 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
dedim bir gün insanlar metalci veya tikky olmicaklar insan olucaklar sadece.

bence öyle bişey olmucak her zaman popüler şeylere ilgi gösteren kesim olacak ve her zaman onları eleştiren bir kesimde olacak.sadece kendi içlerindeki tarzları değişecek.[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 16 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
Kategorizasyon yapmadım. Onlar pis falan demedim. Bizim çöplüğümüz defolsunlar da demedim.
Dİkkat edersen kapkaccılardan ve kalabalıktan bahsettim. Yürünmüyor bile dedim.
Ha tikky de zaten özenti demek.
Ha ben neden yakınmışım pislik insanlardan (kapkaç) özentilerden(tikky) ve kalabalıktan. Yoksa burası bizim çöplüğümüz heyyo defolsunlar demedim. Mesela arabeskçiside takılıyor onlarda artmış bişi dedim mi onlara. Laflarımı çarpıtmayalım..

demek istenileni anlamayan nesle aşina değiliz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereid, 16 Haziran 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
bir gün insanlar tüm bu kategorizasyonlardan kurtulucak evet. siyah = metal marka = tikky burası bizim çöplüümüz allah kahretsin lerden uzak, kimsenin nasıl giyindiği kimsenin umrunda olmadığı bir yer olucak ki burası böylece insanlar daha önemli şeylere, gerçekten varolan sorunlara yönelebilsin.

O_o

oha abi ne yaptın? yani tamam iyi güzel olmicak ki böyle bişey? (söz vermiyim ama. belki olur. :))[signature][hline]May the Force be...
With me.

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 18 Haziran 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kisileriş tikky metalci diye ayırmak sınıflandırmak onun cok olması veya dengelenmis olması da cok sacma.Sizene isteyen istedigi gibi takılır ne alaka ki yani ortamda tikky bolda takılmam veya hiphop cu bol takılmam falan sacma herkes bakıcak keyfine.Sınıflandıramya hayır diyorum.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalarYeah!
Sosyal ağlarda paylaş

Haha evet evet..
Ölüm taksim bize kalacak..
Arabeskçisi solcusu faşisti hepsi gebersin..
Defolsun..
ıyyk rezil insanlar, nasıl benim bulunduğum ortamda olmaya cüret ederler. bu ne küstahlık.
tiz kelleleri vurula deyyusların..
(oh be dedirttiniz sonunda)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

gelinim sana söylüyorum alexi sen anla..

yok ama yok ben de bi hata var. yanlış soylemiişim heralde. herkes oyle anladığına göre bende bi hata var..
bir kişi doğru anlamaz mı?
evet evet ben de bi hata var...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...