ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hayatınızın sonuna kadar birinden vazgeçmek zorunda olsanız hangisini seçersiniz? Ben bu soruya cevap veremedim. Sizin tercihiniz ne olurdu ?[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İkiside birbirini tamamlar ki...Biri olmazsa digeride tam anlamıyla olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 birini seçmek gerekirse aşkı seçerdim :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yerinde seks yerinde aşk heh budur[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 seks tabiki aşk başka. seks işini el görür ya aşk işini?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aşk diye birşey yokki...? Hormon o, hormon.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aşk yok sevgi yok dert yok para bçk karı çok.. tabi ki de seks..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya ikiside yada hiç biri ( yalantabiki seks hahahahah!!! )[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Grimwolf, 16 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Aşk diye birşey yokki...? Hormon o, hormon. hani bide aşık olunca miden bulanır böle kalbin hızlanır oda hormon ve adrenalinden oluo heauheau[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben ikisinide birbirinden ayıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 biri olmadan diğeride olmuo şahsen kendi adıma konuşiyim.sadece aşk bi yere kadar yani seks olmadan olmuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 böyle anket olmaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sex den vazgeçilmez. dogamızda var.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aşk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 vazgeçtim yorum falan yazmıcam bu konuya ikisini ayırt edemesin ikisinin kaynagıda aynı yerde :D [signature][hline]S.E.N. [Bu mesaj keyn tarafından 17 Haziran 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: forgiver, 16 Haziran 2005 23:55 tarihinde demiş ki: böyle anket olmaz +1 verdim gitti :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aşk tabikide...[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ikisi de bazı kültürlerde buna "sevişmek" de denir:) diğer türlüsü da çok "üremek" veya "çiftleşmek" grubuna girmekte. bana sorarsanız(ki bu durumda aslında sorulmuş da oluyorum) aseksüel olalım, kulaklarımızın akrasındaki spor kesecikleriyle üreyelim. gatey zahmetsiz olur:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: BeIlow, 17 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki: sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P sex yaparım! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aşk.. yok yok seks yokyok aşk aşk eeeee böyle anket olmaz :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sex.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: kaleidoscopic, 17 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ikisi de bazı kültürlerde buna "sevişmek" de denir:) diğer türlüsü da çok "üremek" veya "çiftleşmek" grubuna girmekte. bana sorarsanız(ki bu durumda aslında sorulmuş da oluyorum) aseksüel olalım, kulaklarımızın akrasındaki spor kesecikleriyle üreyelim. gatey zahmetsiz olur:) abi sex olayını amma da soyutlamışsın hayattan be sonuçta o da bi duygu işi yani o da hormonal bi olay çift eşeyli olup doğamıza aykırı olarak Red Kit mi takılalım yani! çoğunluğa katılıyorum birbirinden ayrılamaz bu ya, tamamlayıcı[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kızına göre aşk kızına göre sex, nedemişler evlenilecek kız var, eylenilecek kız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 %50'lik oran vemeyizmi ? :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club [Bu mesaj Zagg tarafından 17 Haziran 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar