Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: Aşk mı seks mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatınızın sonuna kadar birinden vazgeçmek zorunda olsanız hangisini seçersiniz?
Ben bu soruya cevap veremedim.
Sizin tercihiniz ne olurdu ?[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Mesaj tarihi:
Aşk diye birşey yokki...? Hormon o, hormon.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:
aşk yok sevgi yok dert yok para bçk karı çok..
tabi ki de seks..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
biri olmadan diğeride olmuo şahsen kendi adıma konuşiyim.sadece aşk bi yere kadar yani seks olmadan olmuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
vazgeçtim yorum falan yazmıcam bu konuya ikisini ayırt edemesin ikisinin kaynagıda aynı yerde :D
[signature][hline]S.E.N.

[Bu mesaj keyn tarafından 17 Haziran 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ikisi de
bazı kültürlerde buna "sevişmek" de denir:) diğer türlüsü da çok "üremek" veya "çiftleşmek" grubuna girmekte.
bana sorarsanız(ki bu durumda aslında sorulmuş da oluyorum) aseksüel olalım, kulaklarımızın akrasındaki spor kesecikleriyle üreyelim. gatey zahmetsiz olur:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 17 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P

sex yaparım! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
aşk..
yok yok seks
yokyok aşk aşk

eeeee
böyle anket olmaz :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
said:
kaleidoscopic, 17 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
ikisi de
bazı kültürlerde buna "sevişmek" de denir:) diğer türlüsü da çok "üremek" veya "çiftleşmek" grubuna girmekte.
bana sorarsanız(ki bu durumda aslında sorulmuş da oluyorum) aseksüel olalım, kulaklarımızın akrasındaki spor kesecikleriyle üreyelim. gatey zahmetsiz olur:)

abi sex olayını amma da soyutlamışsın hayattan be sonuçta o da bi duygu işi yani o da hormonal bi olay çift eşeyli olup doğamıza aykırı olarak Red Kit mi takılalım yani!
çoğunluğa katılıyorum birbirinden ayrılamaz bu ya, tamamlayıcı[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
%50'lik oran vemeyizmi ? :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club

[Bu mesaj Zagg tarafından 17 Haziran 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...