Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: Aşk mı seks mi ?

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

ikisi de
bazı kültürlerde buna "sevişmek" de denir:) diğer türlüsü da çok "üremek" veya "çiftleşmek" grubuna girmekte.
bana sorarsanız(ki bu durumda aslında sorulmuş da oluyorum) aseksüel olalım, kulaklarımızın akrasındaki spor kesecikleriyle üreyelim. gatey zahmetsiz olur:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 17 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
sex ownz :P hiç kimse sexe hayir demez :D karsiniza bir kiz çiksa ask yok ama sex var dese naparsiniz yani :P

sex yaparım! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaleidoscopic, 17 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
ikisi de
bazı kültürlerde buna "sevişmek" de denir:) diğer türlüsü da çok "üremek" veya "çiftleşmek" grubuna girmekte.
bana sorarsanız(ki bu durumda aslında sorulmuş da oluyorum) aseksüel olalım, kulaklarımızın akrasındaki spor kesecikleriyle üreyelim. gatey zahmetsiz olur:)

abi sex olayını amma da soyutlamışsın hayattan be sonuçta o da bi duygu işi yani o da hormonal bi olay çift eşeyli olup doğamıza aykırı olarak Red Kit mi takılalım yani!
çoğunluğa katılıyorum birbirinden ayrılamaz bu ya, tamamlayıcı[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...