Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 virtüöz olarak? solo kariyer grubuyla? grup içindeki(ritm ve solo)olarak?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 virtüöz - john petrucci grup - john petruccı solo malmsteen dışında aklıma gelmedı onu da sevmiorum[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Joe satriani[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 virtüöz-Michael Angelo solo-John Petrucci[signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 07 Temmuz 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Proxa tarafından 07 Temmuz 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Proxa tarafından 07 Temmuz 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Proxa, 07 Temmuz 2004 20:57 tarihinde demiş ki: virtüöz-Michael Angelo solo-Steve vai//edit yanlış anladım//edit yerine alıntı yaptım off iyce karıştı ben uyyuyorum grup içinde-petrucci[signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 07 Temmuz 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 steve vai ,zakk wylde ve john petrucci. artık grub falan bilemeyecem[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Predator-, 07 Temmuz 2004 22:07 tarihinde demiş ki: zakk wylde [signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 virtüöz olarak? Gilbert , Zakk solo kariyer grubuyla? Jesper Strömblad ( yanlış anladım belki ama direk adamı beeniorum olarka kastettim sinergy den dimension zero ya in flames e hepsini severek dinliorum jesperin bestelerini ) grup içindeki(ritm ve solo)olarak? Jesper Strömblad[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. [Bu mesaj DeamoN tarafından 07 Temmuz 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Benim favorilerim Joe Satriani ile Carlos Santana.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 :rock: SLaSh :rock:[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be !
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 virtüöz - joe satriani solo - joe satriani grup - marty friedman[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 virtüöz olarak? kasış sololardan nefret ederim. solo kariyer grubuyla yapılan gitar albümlerini de sevmem. grup içinde chuck schuldiner, kerry king, zakk wylde, kirk hammett.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Solo gitarist dinlemem, sırf gitar soloları hoşuma gitmez, grup için de: Alexi Laiho (children of bodom) , Niklas Sundin (dark tranquillity), Dave Murray (iron maiden)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Virtuoz olarak; Jason Becker, solo olarak; Marty Friedman, ve grup içinde John Petrucci[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 led zeppelinin efsane gitaristi jim(jimmy miydi?)page[signature][hline]the mAD maXimus
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 jimmy page olması gerek. jason becker derim ben.eğer felç olmasaydı kimse gitar çalmaya yeltenemezdi.onun gibi insan yoktur heralde. ki birçok gitar virtözü var iyi kötü vai ,satriani, page, wylde, malmsteen, petrucci, eric johnson,santana,angelo,paul gilbert,marty friedman bilmediğim unuttuğum biçok kişi wardır. satriani hoşuma gider kasmaktansa melodili bişeyler bulmak daha iyi.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Craven, 08 Temmuz 2004 14:27 tarihinde demiş ki: satriani hoşuma gider kasmaktansa melodili bişeyler bulmak daha iyi. Yürü bee kim tutar adam aklımı okuyo :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben kendimi severim yani iyi gitaristim:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 virtüöz - Petrucci solo kariyer grubuyla - YJM grup içindeki(ritm ve solo)olarak - Slash galba :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 virtiöz olarak : paul gilbert , zakk wylde , jason becker giderde gider bu.. solo kariyer grubuyla : paul gilbert olabilir (racer x ile) john petrucci olabilir (liquid tension experiment) grup içinde ritm : jon schaffer i tek geçerim inanılmaz riffler yazmıştır yazarda daha kendisi.. grup içinde solo : michael romeo denilebilir bunada heralde bide axel rudi pell i unutmamak lazım. [signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 09 Temmuz 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Abi kimse Paco yazmamış ya.. Tabii ki Paco de Lucia - Al di Meola - Ricardo Moyano..
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Direk sevdiklerimi yazayım; Slash,Petrucci,Friedman,Al Di Meola,Ritchie Sambora(vurguları super bence),Paul Gilbert,Satriani,Eric Johnson,Path Matheney,SRV,Hendrix,Paco De Lucia,John Mclaughlin(bi konserini izlemiştim).. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 09 Temmuz 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
kturumtay Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kirkle hamet john petruci bidfe iced earthin solonuri iyi ha bide ritimciside cok iyi iced earhin adlarini bilmiyom ama
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Timo Tolkki / İşte bunu seviyorum. Paco de Lucia / Flamenko'da allah olarak görev yapıyor. Dave Mustaine / Ehooyy. Slash / Höder.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Abi Kirk Lee demeyin ya. Grup içinde kirk lee mi duyuyorsunuz? Virtüöz - Zakk Wylde, Joe Satriani Grup - Dark Tranqullity den Niklas Sundin ve Carcass'ın adını bilmediğim gitarisleri[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Öne çıkan mesajlar