Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önyargı

sheref

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 20 Haziran 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
adam başarmış istediğini:) en basitinden alman deyince akla hep mavi gözlü açık renkli saçlı insanlar geliyor amacıda böyle şeylerdi zaten herifin

Hitlerin Başardığı:
2. dünya savaşı sırasında ölen Almanlarda Sivil sayısı 2.4 milyon, Asker sayısı 3.2 milyon, yaralı asker sayısı 10 milyon bunların 3 milyonu ağır yaralı...
Kendi ülkesini, şehirlerini harabelere çevirmiş, ekonomisini yükselttiğinden daha hızlı bir şekilde göçertmiş bir lider. Kendi milletinden bir genç neslin neredeyse yok olmasına neden olan bir adam...İşte Hitler...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 20 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
dasaa araya girdin espri bozuldu ama olsun güzel yazmışsın.

Ya kusura bakmayın siz devam edin
Ich spiele fußball nachmittags

bide die katze miyavte mi ne vardı? (Almanca1 C-, ikiyi hiç almadım)

Die paticik miyavte![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.

annem dünya başkanın bu adam olmasını istediğini söyledi :)
şaşırdım neden dedim, açıkladı.

said:
1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliğiiçinde(demek zeki bi adam)
İki metresi olmuş.(genç kızlar için umutmuş)
Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. (yani zaten beyenmessek de öteki tarafa gidici :) )
[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 20 Haziran 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
said:
1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.

annem dünya başkanın bu adam olmasını istediğini söyledi :)
şaşırdım neden dedim, açıkladı.

said:
1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliğiiçinde(demek zeki bi adam)
İki metresi olmuş.(genç kızlar için umutmuş)
Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. (yani zaten beyenmessek de öteki tarafa gidici :) )

lool :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bende anlam1st1m böyle birsey oldugunu ve hah dedim bu Hitler daha ilk bak1sta anlad1m neden çünkü daha bugün Hitler-Roosvelt ve Churchil 'in 2.Dünya savas1ndaki rahats1zl1lklar1 hakk1nda bi belgesel vard1 ama Beethoven 1 düsünemedim bakt1m bakt1m bi karar veremedim çünkü her insan1n yasamaya hakk1 yok mudur??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 20 Haziran 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
demek ki on yargılı değilim martini yi cok sevdiğimden martiniciyi sectım yani rossvelt bide biyolojiyi iyi bildiğim icin hastalıklar genelde resesıftır dıye kurtage yaptırmadım hehe kadında talıhsızmıs he o kadra sakat cocuk cıkma ihtimalı cok zor ayrıca hitler le ilgili verilen bilgiler hep pozitif yonde mesele hitlerin bilinmeyen bi hastalığı var ruhsal bir bozukluk dışkı yeme hastalığı sevgililerine dışkısını yedırımıs ve kendide sevgılılerının kını yermıs tabı coğu sevgılısı intihar etmiş dayamamıs hıtlerle alakalı bu bılgı de verılseydı kımse dışkı yıyen bı dunya lideri istemezdi sanırım:D

ya tabii ki bakış açın doğru da burda aslında çok basit bi şekilde kötünün bikaç iyi özelliği biliniyorsa bu kötünün iyi olduğunu ispatlamaz mantığı işlenmiş tabii ki kötünün de iyi özellikleri ya da iyinin kötü özellikleri olabilir (kişiler hakkındaki görüşlerimi söylemedim) :)[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...