Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tut pls.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dasaa araya girdin espri bozuldu ama olsun güzel yazmışsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 LEHBE LANG LEHBE FROH WİE EİN MAUS İN MEXİCO... hitlere kafam girsin... çörçilede ruzveldede...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bir an devam edecek sandım anana da babana da şeklinde heh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 18:35 tarihinde demiş ki: adam başarmış istediğini:) en basitinden alman deyince akla hep mavi gözlü açık renkli saçlı insanlar geliyor amacıda böyle şeylerdi zaten herifin Hitlerin Başardığı: 2. dünya savaşı sırasında ölen Almanlarda Sivil sayısı 2.4 milyon, Asker sayısı 3.2 milyon, yaralı asker sayısı 10 milyon bunların 3 milyonu ağır yaralı... Kendi ülkesini, şehirlerini harabelere çevirmiş, ekonomisini yükselttiğinden daha hızlı bir şekilde göçertmiş bir lider. Kendi milletinden bir genç neslin neredeyse yok olmasına neden olan bir adam...İşte Hitler...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: elvyn, 20 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki: dasaa araya girdin espri bozuldu ama olsun güzel yazmışsın. Ya kusura bakmayın siz devam edin Ich spiele fußball nachmittags bide die katze miyavte mi ne vardı? (Almanca1 C-, ikiyi hiç almadım) Die paticik miyavte![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Lanet olsun! Konuyu öldürdüm!!! :([signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: sheref, 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. annem dünya başkanın bu adam olmasını istediğini söyledi :) şaşırdım neden dedim, açıkladı. said: sheref, 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliğiiçinde(demek zeki bi adam) İki metresi olmuş.(genç kızlar için umutmuş) Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. (yani zaten beyenmessek de öteki tarafa gidici :) ) [signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tabii ki 3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 8 çocuk da özürlü olduysa ooo ben de öldürdüm adamı :( neyse artık tıp eskiye göre baya bi gelişti anne karnında da çocuğun durumunu kontrol edebiliyorlar.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: sheref, 20 Haziran 2005 20:37 tarihinde demiş ki: said: sheref, 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. annem dünya başkanın bu adam olmasını istediğini söyledi :) şaşırdım neden dedim, açıkladı. said: sheref, 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: 1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliğiiçinde(demek zeki bi adam) İki metresi olmuş.(genç kızlar için umutmuş) Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. (yani zaten beyenmessek de öteki tarafa gidici :) ) lool :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kopya çekmiyen çoğu insan 3 der adolf bence çok zeki bir adammış ki adam avrupayı elegeçirmiş sonra müttefiğini satıp müttefiğine dalmış adama amerika müdahele etmese büyük ihtimal bi süre sonra türkiyeyede savaş açardıama avrupa onda kalırdı[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada bende anlam1st1m böyle birsey oldugunu ve hah dedim bu Hitler daha ilk bak1sta anlad1m neden çünkü daha bugün Hitler-Roosvelt ve Churchil 'in 2.Dünya savas1ndaki rahats1zl1lklar1 hakk1nda bi belgesel vard1 ama Beethoven 1 düsünemedim bakt1m bakt1m bi karar veremedim çünkü her insan1n yasamaya hakk1 yok mudur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 blogun sahibi de gitmis kotu huyluları yzmıs. hitlere asırı komunist ve ırkcı da yazmalıymıs bence.[signature][hline] impossible is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Daha önce görmüştüm. Çabuk unutmuşum.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 herkese forward ettim şimdi[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi gidin yahu, almanya'da saf almanlar parmakla gösterilecek kadar az. yabancılar tarafından işgal edilmiş resmen.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Adolf baba gözümsün..[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 galiba yazıyı mailden... (devrik cümle)[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 olm??[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yodacı gördüm kendimi *Ahahhaha*[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Grimwolf, 21 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: galiba yazıyı mailden... (devrik cümle) devrik de laf mı?? takla aşmış[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yes yazıyı forward ettim çok beğendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: freeedom, 20 Haziran 2005 23:34 tarihinde demiş ki: demek ki on yargılı değilim martini yi cok sevdiğimden martiniciyi sectım yani rossvelt bide biyolojiyi iyi bildiğim icin hastalıklar genelde resesıftır dıye kurtage yaptırmadım hehe kadında talıhsızmıs he o kadra sakat cocuk cıkma ihtimalı cok zor ayrıca hitler le ilgili verilen bilgiler hep pozitif yonde mesele hitlerin bilinmeyen bi hastalığı var ruhsal bir bozukluk dışkı yeme hastalığı sevgililerine dışkısını yedırımıs ve kendide sevgılılerının kını yermıs tabı coğu sevgılısı intihar etmiş dayamamıs hıtlerle alakalı bu bılgı de verılseydı kımse dışkı yıyen bı dunya lideri istemezdi sanırım:D ya tabii ki bakış açın doğru da burda aslında çok basit bi şekilde kötünün bikaç iyi özelliği biliniyorsa bu kötünün iyi olduğunu ispatlamaz mantığı işlenmiş tabii ki kötünün de iyi özellikleri ya da iyinin kötü özellikleri olabilir (kişiler hakkındaki görüşlerimi söylemedim) :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hitler'in evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmadığı nerden çıkmış? Kolpa o. Edit: Bu arada ön yargı ile alakası yok ki bu konunun :) [signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Haziran 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar