sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Not: tanımadığım birinin Blogları içinde buldum hoşuma gitti paylaşmak istedim. Önyargı Özürlü 8 çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz ? Bu sorunun yanıtını vermeden önce aşağıdaki soruyu okuyun. Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte 3 aday hakkındaki gerçekler: 1. Aday: Sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor. 2. Aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor. 3. Aday: Madalya almış bir savaş kahramanı, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış. Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu ? Önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra asağıdaki yanıta bakın ! *** [spo1=adayların kim olduğu...]1. Aday: Franklin D. Roosevelt 2. Aday: Winston Churchill 3. Aday: Adolf Hitler [/spo] ve bu arada kürtaj sorusuna eğer "evet" dediyseniz ... BEETHOVEN'I ÖLDÜRDÜNÜZ !!![signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 3. seçmiştim ve doğru bi seçim yapmışım :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 müthiş.... hayat sürprizlerle dolu..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eheh çok güzelmiş :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 doğal olarak bende 3'ü seçtim ama adlof hitlerin ben sadece o kadar insanı nasıl arkasanından sürüklediğine hayranım. Gerisini hiç sevmem adolf sux yani :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
somebody Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 vejeteryanları hiçbir zaman anlayamamıştım zaten.. çok yerinde oldu bu yazı, sürekli kullanacam vejeteryanlara karşı. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi yerde gormustum daha once ama hatırlamıorum konusu hakkaten çok gusel...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eheh baya eski bişey. sümbülüzade vehbi efendi'nin şiiri ile aynı sayfada görüp okumuştum :D bundan başka swat takımının tüyler içindeki hali ve hemcinslerim tarafından iyi bilinen günahı var mıdır adlı meşhuuuur şiir bulunmaktaydı :-p
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben vejeteryan olmak istiyorum ama kasamam yani :) ama içimde olmak var.. bu arada 3 liderden bi tek adolf iş yapar zaten...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Amaaan Tanrıııım Beethovenı öldürdüm. Neysaki sevmezdim :)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok tatlı bir yazı bencede[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 güzel bi yazı sevdim[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 adolf hitlere kafam girsin ne diim .pne ya[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:Immortal_Spawns Class:Assasin Lvl:4x Np:600
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 iyi de bence bunun önyargı ile alakası yok. birisini seçeceksek nasıl göründüğüne bakarız. (sırf dış görünüş anlamında değil, davranış vs olarak da) çünkü o kişinin içini bilemeyiz. ben de tabi ki 3.yü seçerdim ama bunun önyargı ile alakası yok. olsaydı o zaman biz üç kişiden birini seçerken kafamızdan mı atacaktık? bilgisayar programı yazıp rastgele seçerdik belki de?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 @sailor peki ya o hamile kadın??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 frengi hastalığı hakkında lise sağlık dersinde cinsel yollarla bulaşan bir hastalık olduğundan başka bir şey bilmiyorum açıkçası. doğum sırasında ne gibi sorunlara yol açar mesela? ama belli bir çocuğun ölü doğması, anneni ölmesi riski varsa o zaman yaptırmayabilir. geleceği bilmiyoruz ki, nereden bileyim ben o anneden beethoven'in doğacını :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bende 3 demiştim iyi demişim :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu kadar saçma bi mantık olamaz Roosevelt ile Churchill çok mu iyi liderler.Dresden'le Tokyo bombardımanlarının soykırımdan bir farkı yok.Ha Hitler derseniz Hitlerin !$&%.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 2 demiştim. Banane elalemin çocuğundan demiştim. Ben sevmiyorum böyle çok temiz insanları büyüyünce kıllık çıkartıyorlar. "İçki içmem sigara içmem bakirim" -> "Hırsımı dünyadan çıkartıp bütün yahudileri sabun yapacağım."[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Nosfe, 20 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki:Ha Hitler derseniz Hitlerin !$&%. Nedir bu kıskançlık.[signature][hline]g3nk.
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: sheref, 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Not: tanımadığım birinin Blogları içinde buldum hoşuma gitti paylaşmak istedim. Aha benim blog bu :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Alexi_Septimus, 20 Haziran 2005 18:07 tarihinde demiş ki: said: Nosfe, 20 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki:Ha Hitler derseniz Hitlerin !$&%. Nedir bu kıskançlık. Kıskançlık derken?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Çekemiyor insanlar bariz şekilde. 30'unda dünyanın yarısını işgal edemiyor herkez.[signature][hline]g3nk.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bu önyargı değil yanlız.[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 2. cisi önyargı'da birincisi değil.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar