GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Merhaba arkadaşlar HisarOyun uzun bi bekleyişten sonra yenilikleriyle tekrarsizlerle ;) bakalım beğenecekmisiniz. HisarOyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tekrar kolay gelsin, pek bi değişiklik yokmuş gibime geldi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çok güzel dizayn olmuş bence güzel !![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet dizayn benimde hosuma gitti.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hos site olmus +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 gm-newbie valla hisar oyun yenilendi baslıklarına ve bu konuda attıgın mesajları düşecem msg sayından. geride ne kalır bilemem artık. ps: latife yapıyorum yanlış anlamasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en son girdiğimdede tasarım böyleydi ama sanki içerik biraz daha dolmuş. başarılar dilerim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Duymuştum ama girmek nasip olmamıştı nasip bu güneymiş. Yeni hali güzel olmuş, her ne kadar eski halini bilmesemde : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 güzel olmuş , güzel :p [Bu mesaj Dale tarafından 17 Haziran 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehe ozellikle belirttim yaf latife yapıyorum diye. özellikle tasarımı basta olmak üzere güzel olmus sitenin yeni hali.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cafede olunca bir sürü kullanıcı adı karışıyor :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nesi yenilenmiş ben onu anlamadım valla.görünüş aynı? güzel site, takdir ediyoruz.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet bir değişiklik göremedim.fakat bol içerikli bir site her zaman[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece ortadaki haberler kısmında bi değişiklik gordum eskiden incelem koyuyolarmış , şimdi haber video diye eklentiler...[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu arada ben hala o rengin çok kötü olduğunu savunuyorum.sırf orenk yüzünden girmiyorum siteye.simsiyah olsa bile daha iyi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Gilean, 17 Haziran 2005 10:53 tarihinde demiş ki: bu arada ben hala o rengin çok kötü olduğunu savunuyorum.sırf orenk yüzünden girmiyorum siteye.simsiyah olsa bile daha iyi aaa ayıpsın hangi renk istiyorsun senin için özel renkli bi tema yapalım :) ps:ciddi , ciddi [signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hisar oyuna yazar falan olabilir miyim ? daha önce de trgamer da birkaç yazım var...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uzun süre online olmayan üyelerinizi siliyo musunuz? ben çok önceden kaydolduğumu hatırlıyorum siteye?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Dev, 18 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: hisar oyuna yazar falan olabilir miyim ? daha önce de trgamer da birkaç yazım var... pm'den msn adresini at konuşalım.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: MrBomb, 18 Haziran 2005 13:24 tarihinde demiş ki: uzun süre online olmayan üyelerinizi siliyo musunuz? ben çok önceden kaydolduğumu hatırlıyorum siteye? galiba silinmiyor.dene istersen.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 silinmiyor ... ewt tasarım daha hoş oldu tebrikler :)[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 siteyi yeniledinizde niye taşındınız izmitten :( oyun alacak yer yok artık :([signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar