GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Merhaba arkadaşlar HisarOyun uzun bi bekleyişten sonra yenilikleriyle tekrarsizlerle ;) bakalım beğenecekmisiniz. HisarOyun
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tekrar kolay gelsin, pek bi değişiklik yokmuş gibime geldi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çok güzel dizayn olmuş bence güzel !![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
keyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet dizayn benimde hosuma gitti.[signature][hline]S.E.N.
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 gm-newbie valla hisar oyun yenilendi baslıklarına ve bu konuda attıgın mesajları düşecem msg sayından. geride ne kalır bilemem artık. ps: latife yapıyorum yanlış anlamasın :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en son girdiğimdede tasarım böyleydi ama sanki içerik biraz daha dolmuş. başarılar dilerim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Duymuştum ama girmek nasip olmamıştı nasip bu güneymiş. Yeni hali güzel olmuş, her ne kadar eski halini bilmesemde : )[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
Dale Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 güzel olmuş , güzel :p [Bu mesaj Dale tarafından 17 Haziran 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehe ozellikle belirttim yaf latife yapıyorum diye. özellikle tasarımı basta olmak üzere güzel olmus sitenin yeni hali.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cafede olunca bir sürü kullanıcı adı karışıyor :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nesi yenilenmiş ben onu anlamadım valla.görünüş aynı? güzel site, takdir ediyoruz.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i]
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet bir değişiklik göremedim.fakat bol içerikli bir site her zaman[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece ortadaki haberler kısmında bi değişiklik gordum eskiden incelem koyuyolarmış , şimdi haber video diye eklentiler...[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu arada ben hala o rengin çok kötü olduğunu savunuyorum.sırf orenk yüzünden girmiyorum siteye.simsiyah olsa bile daha iyi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Gilean, 17 Haziran 2005 10:53 tarihinde demiş ki: bu arada ben hala o rengin çok kötü olduğunu savunuyorum.sırf orenk yüzünden girmiyorum siteye.simsiyah olsa bile daha iyi aaa ayıpsın hangi renk istiyorsun senin için özel renkli bi tema yapalım :) ps:ciddi , ciddi [signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hisar oyuna yazar falan olabilir miyim ? daha önce de trgamer da birkaç yazım var...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uzun süre online olmayan üyelerinizi siliyo musunuz? ben çok önceden kaydolduğumu hatırlıyorum siteye?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Dev, 18 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: hisar oyuna yazar falan olabilir miyim ? daha önce de trgamer da birkaç yazım var... pm'den msn adresini at konuşalım.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: MrBomb, 18 Haziran 2005 13:24 tarihinde demiş ki: uzun süre online olmayan üyelerinizi siliyo musunuz? ben çok önceden kaydolduğumu hatırlıyorum siteye? galiba silinmiyor.dene istersen.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 silinmiyor ... ewt tasarım daha hoş oldu tebrikler :)[signature][hline]BuyucuCeycey Japko-Adonis 5x-Fire Paper
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 siteyi yeniledinizde niye taşındınız izmitten :( oyun alacak yer yok artık :([signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar