Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu power supply zımbırtısı

Seperate

Öne çıkan mesajlar

arama yapmadan nie açıyorsun işte cart curt geyiklerine lütfen girmeden sizden yardım bekliyorum.bu power supp nasıl bir yapısı vardır daha dorusu benimki acaip iğrenç bi ses çıkarıyo yni matkap gbi başım ağrıdan çatladı,sinirlerim oynadı,tekme tokat girdim yine aynı sorun,susuyo tekrar başlıyo.Ne yapabilirim sizce içini açmayı fln düşünüyorum,sanki birşeye takılıyormuş gbi bir ses ama sanmıyorum görünürde birşey yok.Ayrıca 7-8 senelik yni herşeyi değiştirdim ama pow supp aynı kaldı,acaba içine çok mu toz kaçtı sorun yapıyor nedendir sizce arkadaşlar ne yaptıysam bana mısn dedi..

olmadı değiştircem komple ne kadardır fiyatı?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

Kirlendiği için olabilir. Bir şey sıkışmış olabilir pal (kanat) kırılmış olabilir. Fiyatlar gücüne göre değişiyor. Muhtelif diyelim. Ben aldığımda kaça almıştım hatırlamıyorum Ondan dolayı kesin fiyat veremedim Ama kesin fiyat veren arkadaşlar olacaktır[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

fanı komple içini açıp çıkarsam vantilatör koysam arkasına pcnin?
birz fantazi oldu ama pff yni

edit:ayrıca en azından bi içine açıcam çok mu karmaşık ki tekrar yerine takamaz mıyım patlamasın pc :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 21 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

risk olayı değil öyle aman aman bi pc değil sonuçta ama ne biliim hiç yoktan iidir tbi

yk yk birşey yapmam lzm,anlayan biri yk mu?

edit:neyse olaya giriyorum şimdi,eğerki gelebilirsem tecrübelerimi size aktarıcam merak etmeyin :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 21 Haziran 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi tam çıkıyordum arkadaşa bi sorayım dedim belki biliyordur neden böyle bağırıyor bizim bilgisayar diye
adamın ilk tepkisi : o mu o kolay ya dedi
ben tam bir sinir küpü,baş ağrısı oluşmuş,iice sinirledim
ama olay çok basit,bu fanların önünde bi kağıt var yapışkan onu söküyorsunuz neyse tam ortasında bir kapak olacak pervanenin,onu da çıkarıyorsunuz ztn ufak birşey ama kasanın demirleri vardı bende yapışkanla beraber çıktı şansıma.
oraya bir veya birkaç damla makina yağı damlatıyorsunuz veeeeee baş ağrınız geçiyor,hiç olmadığı kadar sessiz artk :D

DÜNYA VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OHHH BEEEEEE :D
(kusura bakmayın,bu tepkiyi vermek zorunda kaldım :),umarım benim gbi sorunu olan herkes faydalanır..)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 senelik diyorsun. aç iyi bir temizle. ancak dikkat et. ne de olsa garanti maranti kalmamıştır. bozarsanda git yeni bi psu al...[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...