Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çarşı mağzası satışı...

Joker

Öne çıkan mesajlar

Çarşı mağzası satılmış,
ve satan adam sattığı yabancı firmaya iyi bi kazık fln atmış :)
ayrıntılarını bilen varsa bu konu hakkında paylaşırsa sevinirim :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

ya duyduguma göre magzaları sattıktan sonra bütün çarşı yazılarını kaldırıp boyner tabelasını takmışlar,
siz istediğiniz yerde açın çarşınızı demişler :P
ama ayrıntı yok bendede...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kithnos, 22 Haziran 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
bizim burda Carsi magazasi vardi,tabela kalkip Boyner yazip reklamlar falan verdiler ama.nedir ne deildir,boyner kimdir , carsi kimdir bilmem :)

hehe heralde duydugum kazık olayı dogru :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Sosyal ağlarda paylaş

çarşı magazaları Cem Boynenirin...çarşının adının değiştirilme sebebi Uluslaer arası çalışılırken ''Ç,Ş'' harflerininin sorun yaratıyormuş..malum ab ye gircezya ondan heral..
ama carşı boyner olalı 3 ay kadar oluyor..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşı magazası ileride yurtdısına açılacakmış dolayısıyla yutdısında Çve Ş harfleri sorun yaratacagından ismini boyner olarak degiştirdiler ben bizzat Cem Boyner in kanal D dedeki roportajından duydum ole satılma fln gibi bişe yok kazık fln hiç yok :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...