Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çarşı mağzası satılmış, ve satan adam sattığı yabancı firmaya iyi bi kazık fln atmış :) ayrıntılarını bilen varsa bu konu hakkında paylaşırsa sevinirim :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ama kazık fln atmış :) ayrıntı pls :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o haber tilt diye biliyorum ben.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya duyduguma göre magzaları sattıktan sonra bütün çarşı yazılarını kaldırıp boyner tabelasını takmışlar, siz istediğiniz yerde açın çarşınızı demişler :P ama ayrıntı yok bendede...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bizim burda Carsi magazasi vardi,tabela kalkip Boyner yazip reklamlar falan verdiler ama.nedir ne deildir,boyner kimdir , carsi kimdir bilmem :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Kithnos, 22 Haziran 2005 10:57 tarihinde demiş ki: bizim burda Carsi magazasi vardi,tabela kalkip Boyner yazip reklamlar falan verdiler ama.nedir ne deildir,boyner kimdir , carsi kimdir bilmem :) hehe heralde duydugum kazık olayı dogru :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 çarşı boyner olalı çok oldu yaw...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kazık ne oluyor ki yaw kar deniyor ona yabancı yatırımcıların öle aldım gitti hesabı hareket etceğini sanmıyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 çarşı magazaları Cem Boynenirin...çarşının adının değiştirilme sebebi Uluslaer arası çalışılırken ''Ç,Ş'' harflerininin sorun yaratıyormuş..malum ab ye gircezya ondan heral.. ama carşı boyner olalı 3 ay kadar oluyor..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 isim hakkini satmistir . oyle dukkanlari saticam diyip sonrada git nerde acarsan ac diye bir sey mi olur allah askina ? adamin emdigi sutu burnundan getirirler eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şimdi çarşı boyner oldu başka yerlerde çarşılar açılıcak diye mi :hmm:[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çarşı mağazası zaten Cem Boynerindi,arkadaşın dediği gibi Ç.Ş harfleri sorun yarattığı için ismini boyner olarak değiştirdiler sanırım.Yani çarşı mağazasının satıldığı filan yok sadece ismi değişti,sahibi aynı kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çarşı magazası ileride yurtdısına açılacakmış dolayısıyla yutdısında Çve Ş harfleri sorun yaratacagından ismini boyner olarak degiştirdiler ben bizzat Cem Boyner in kanal D dedeki roportajından duydum ole satılma fln gibi bişe yok kazık fln hiç yok :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar