kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu rüyayı göreli baya bi zaman oldu ama şimdi aklıma geldi niyeyse yazıyom işte ya rüyamda deershane ev felan takııyorum sonra dışarı çıkıyorum kırmızı şıkıtan karşıya geçeceğim sıra hiç tanımadığım birisiyle karşılaşıyorum. adam benimle sanki kankasıymışım gibi muhabbete başlıyo gidiyoruz bi cafede oturuyoruz sonra adam güvercin besliyomuş beni evine götürüyo evinin terasında yüksek bi bina baya orda besliyo bi sürü güvercini var onları izlerken güvercinin birisi bana doğru uçuyo kanadı suratıma çarpıyo uyanıyorum olay burdan sonra kopuyo evde oturuyorum ve bunu sadece bi kişiye anlattım şu ana kadar zaten o kişiyle msn de muhabbet ederken kapı çalıyo evde tek başımayım gidiyorum kapıyı açıyorum ve karşımda ryamdaki adam! os ırada varya ayaklarım tutmuyo resmen noluyoz lan felan oldum adam meraba dedi ben salak salak baktım sadece söyliycem bişiler ama şok oldum :) zar zor meraba dedim adamm"güvercinim sizin balkona kaçmıştıda akşam olmak üzere gelmeye niyeti yok gibi ordan yakalamayı veya uçurmayı başarırsak sizin balkondan yuvasına geri döner " dedi kaldım ben lan noluyoz dedim. evde kimsede yok ben bu adamı balkona kadar götüremem tırstımda. rüyalarım garip oluyodu baya bi o yüzden tırsmamda normaldi sonra gaza geldim nolcak lan en büyük ihitmalle gebertir eleman bizi dedim aldım. adam sonra güvercini balkonda yakalayama çalıştı güvercin durmadı tabi havalandı 2 apartman ilerideymiş yuvası zaten izledik gitti terasa kondu. adam bana çok teşekkür ettiğini fln söyledi iyi akşamlar dedi gitti. ilginç tarafı rüyadan 1 gün sonra ama sonra adamın yanına gittim ertesi gün muhabbet felan ettik baya iyi birisine benziyodu arkadaş gibin olduk haftada bi kere gidiyordum yanına zevkli oluyodu güvercinleri izlemek ama şimdi adam ortalıklarda yok o ayrı konu garipti yani rüyam ne tırsmıştım ama ..[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 wah wah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: eisberg, 22 Haziran 2005 09:30 tarihinde demiş ki: wah wah çok mu üzüldün ? git bi yüzünü yıka gel açılırsın[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 22 Haziran 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 GÜVERCİN : Vekakar ve cefakar kadına, güvenilir elçiye, sadık dost ve sevgiliye, Güvercini uçarken görmek uzaktan gelecek habere, isteklerinin Allah Teala tarafından yerine getirilmesine, Hangi şekil ve durumda görülürse görülsün, güvercin sevinç ve mutluluğa delallet eder. Evinde güvercin gören bekar erkek, mizacına uygun, ahlaklı ve güzel bir kızla evlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 adamı görmen ise gerçekten enterasan. hani gerçekten bazen bu tur seyler gelir ya basimiza sanki o an yaşadığımız olayı sanki daha önce tekrar yaşadığımız fikrine kapılırız. ve bunun içinde rüyanda daha önce o olayı görmüşsün derler. sanırım seninkide oyle bi olaydı. [edit: cok karışmasın diye 2msj attım yinede karıştı herhalde:lol:) [Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dejavu muydu ne ondan bahsediyosun dimi ? ondan değil işte karıştıracak değilim herhal[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 senin dediğin dejavu neki? onuda ben bilmiyorum ama benim dediğimi anladın işte bazı olaylar kişiler insanlara rüyalarında gözükebilir. hani derler ya zaten rüyalarda da başka bi aleme gidersin orda görürsün bazı şeyleri diye!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 boşverr[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar