HasMez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Gladros, 20 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: diez hep ezik kaldı item olarak ama hiç değilse dupe yapılmadı öle çok piyasa taş gibi ayakta hala diğer servrlarda herşey uçmuş diez jpkoya yaklaşıyor(poh abarttım galiba) diezde dupe un babası yapıldı ama torpilli birçok oyuncu onun için kimse dokunamıyor onlara.bazı şüpheli ve torpilli olmayanlarda dupe yapıp yapmadıgına bakılmaksızın banlandı nede olsa 1 den fazla sözü geçen gmimiz var serverda. işlerine gelenleri tutuyorlar işlerine gelmeyenleri atıyorlar. bkz. ilk nation transferinin yapıldıgı server ...[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 21 Haziran 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oQo ben Zaten yukarda bilmeyenler için dedim sen niye hemen böyle tribe giriyosun onu anlamış değilim[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o sitede bnm satıs zamanımdan alınma lıste var alemın zengınlerınden gozkuorum: 2 +6/60 shard +7 shard +7 mırage ve +7 chıtın bow gozukuo kı o zmn sadece +7 möırage ve +6/60 shard ıle +7 chıtın bow bnm dı ahh mazı bızde sındık:( ulan yıne uzuldum ya en kısa surede donmm lzm yıne olmuo bole:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Salal ya siteyi şu dupe olaylarındna sonr abıraktılar[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 salladk ztn ya bızım clandan arklarda eksık ıtemla gozukuo ztn bende de yığılma var:P[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ama gerçekten beramusa acıyorum desem yeridir :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu siteyi görmüştüm sanırım baya bi kişinin üzerinde kullandığı itemler vardı...[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ama site bayadır yenilenmedi. Ben 1453 clanından çıkalı yıl oldu üzerine iki lvl atladm elimdeki Scorpion Scythe ı satıp Gigantic axe aldım Scull Hammer aldım. Ne zaman yenileyecekler iye bekliyorum artık :D[signature][hline]Ecm 5x Priest 1453 Clanı (clan buldum sonunda) Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Hadescik, 20 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Bu Adminin Charı :D Bende Çok merak Ettim Admine Sordum Bu Charı Savaşlarda Çok Ezilen Taraflarda Kullanıyolarmış Ama Artık Böyle Bişiy Söz Konusu Değil söz konusu olmaz ki Boost olayı varken :D La hala aklımda TheGreatFraggle keeper'ı kertti diye notice geçmiştide oha olmuştum sonra notice olarak, karusa boost verdik, el-morad a yardım ettik, artık söz hakkınız yok gibi bişiler geçmişti noticeden, acaba boost vermekmi daha iyi yoksa keeper'ı adminin gelip kertmesimi? yorumsuz....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu arada şu site ayda 1 kere yenileniyor. :) Sürekli takip içindeyim o yüzden diyorum[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Abi o dediğin olayı duymuştum millet keeperı adminin kertmesini baya bi kopmuşlardı[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ehehe o deilde kerttikten sonra notice olarak "I win" yazması çok komiğime gitmişdi :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende bi kere savaşta aradan kaçıp keepera gittim arkadaşım yanımda oturuyo Liderdi clanın ben keeprı daldıgımda aynen şu yazıyı yazdı: "Aslan Hadescik hadi Oglum yaparsın sen bu işi Keeperı s.kmeden gelme" Diye bir yazı geçince millet koptu:[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Al işte gene hatırladım. Ulan bizim klandakilerle party yaptık savaşta iki kere keeper ı elimden aldılar. 2. sinden sonra s.kerim dedim clan chatten direk makinaya reset attım. Olurmu böyle şey ya, bir insan tek başına keeper keserken nası TP etme cesareti gösteriolar geriye yaaa...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Gladros, 20 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki: 70 Human_Champion --- Warrior El Morad Chitin Shell Pauldron +10/24 STR Chitin Shell Pads +10/24 STR Chitin Shell Helmet +10/24 STR Chitin Shell Gauntlet +10/24 STR Chitin Shell Boots +10/24 STR Defender of the Lord(+10) Hell Breaker(+10) Hell Breaker(+10) bu ne ya bu gm Eventlerde CZ de kullanılan bir Human birde Orc_Champion var CZ de 2 sini serbest bırakıyolar herkezi kesiyo bunu kim keserse Gm tarafındna ödüllendiriyo bu charı oynayanda GM lerdir dün gece saat 4 de Gm Event Vardı CZ de bunlarla girdi GM ler human Basede otururken full shelli bi warrior nicki Orc_Champion human baseye girdi herkeze tek koyuş yaptı ve cıktı herkez press ok yapip buna dalmaya başladılar adamın HP sinin %2 yada %3 ünü anca götürdüler kuleler falan bişi yapamiyo adam Warrior kendine heal basıyo Cure aatıyo Sonra Human Championda aynısını yapti Gitti Orc Baseyi Dagıttı geldi cok eglenceliydi sonra bütün humanlar toplanıp kesi orc_championu biz kazandık böylece son Darbeyi vuran Fox7 diye bir arkadaştı gm tarafından öldüllendirildi[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ödül Neydi?[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ödülü bilmiyorum sadece kesen kişinin adı yazıldı ve GM ye PM atması söylendi.[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hımm aslında ödül güzel bişiy olması lasım[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu arada kaçınız farketti o Gm event'de bilmiyorum ama ORc_champion human base'e doğru seyirttirirken görünmeyen bi priest (muhtemelen olaya renk katmak için!) Paso human'lara Torment atıyodu.... Herkesten mor mor tozlar fışkırıp duruyodu. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bak bunu hiç fark etmedim :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JvIaD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Site bende açılmıyor nedenini söyleyebilcek olan var mı acaba? BU arada o dediğiniz gm char ile parti yaptık dün XIG cz de. Hehe adam orc oldu bi süre ve hb yaptık.Ölmüyor,town a girip herkesi kesiyor.Oyunda şuana kadarki en zevkli zamanımı geçirdim desem yeridir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tabeeeeee tabeeeeee[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JvIaD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gothic kimsin sen? Bu yazdığın cevaptan pek havalı olduğun belli,ama ne yazık ki aynı zamanda da boş konuşuyosun.HErneyse 1.5 yıldır oyunu oynuyorum şuan lvl 63 mage var ve yalan sölicek halim yok noob.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 adam orc gm partydeydi sanırım bilmiyorumda human baseye tek başına girip herkezi tek koyuşta yatırdıgı kesindi nickin ne senin birda 63 mage?[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bırakta olsun okadar[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar