Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Buyrunuz efendim Not: İzlemek için Quicktime la da açabilrsiniz Real player ya da Nokia Multimedia Player gerekmektedir [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Prawler tarafından 20 Haziran 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Prawler tarafından 20 Haziran 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Serdar bu ne lan. Zohahahaha koptum lan! Bok rengindeki t-shirtün çok iyi, şort cok sexy. Sesin cok yanık cıkıo, pati birlesip kaset cıkartalım sana.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 20 Haziran 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 :) Bu arada Quicktime da açıyor sanırım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 deli gördüm[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 reina gömleği :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Nokia Multimedia Player ile actım ben. Şarkı söylerken tipin kayıyor, kaşlar süfer bi şekil alıyor.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kasıtlı yapıyorum kaşarı öyle şarkı söylerken eahha:)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ASDSFADASDAFSDSDAFSDSAD Serdar naaptın serdar ahaha kopardın rofl.[signature][hline] [Bu mesaj elvyn tarafından 20 Haziran 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 delirdim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ahaha fistan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kaşlar bow şeklini alıyo ffsfsdfs[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
sheref Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Fistan bravo..[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 deli olmuş ehuehae[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dominic alakayı kuramadım sorry[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
dominic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 video'yu izledikten sonra mi, izlemeden once mi gerceklesti bu problem?
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kaşlara bak ya şarkı sölerken:) 90 derece[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 O kaslar nedir aman allahım:D Birde tescil ediyor gordunuz sortu gordunuz:D ve t*shiti goremiyoruz sadece gogus kısmı gozukuyor ve reina gomlegi muhtesem ayrıca atakoy cok con con biyer kugul biyer mis ondan sonra butun paticige selamlar derken orda bi popo sıkma hareketi goruyoruz ne demek oluyor bu acaba?:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 haahah emrah geldi aklıma izlerken :D yeni bir emrah doguyor ama babası var :P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 valla emrah olayını aştık çoktan biz :) yaş geldi 21 e emrahın babası olur bizden anca :P[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tanrıdan tek dileğim bu forma girebilen kaşlardı onu da vermedi. ne bahtsız bi insanım.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yalnız normalde yapmaya kalkınca olmuyor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 süper ya emrah halt etmiş senin yanında[signature][hline]:0) Saklisokak
Öne çıkan mesajlar