kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 adamlara bak ya ulan siz banamı diyonuz böcek avla diye :) ahah[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 raid in bir ürünü var marketlerde göremiyorum gerçi, tabletle filan kullanmıyor. Sadece sineklerin duyabileceği frekansta ses meydana getiriyor. Sinekler odaya yaklaşamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Çat pat alın en güzel çözüm koyun odanıza kapıyı bacayı açık bırakın sinekler girsin sonra ölsün.Fazla ses çıkarıyor buyüzden uyurken tavsiye etmiyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: -xception-, 22 June 2003 13:20 tarihinde demiş ki: Abi uçan ve vızıldayan yaratıklardan kurtulmanın en iyi, en manyak yöntemi bence: Deodorant+çakmak... Deodorant sağ elde çekmak sol ele alınır çakmak yakılır.Nişan alınır ATEŞ.deodorant a basılır ve vızıldayan cisim 2sn de yerdedir. nıhahah :D [Bu mesaj -xception- tarafından 22 June 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] o deodorant eskaza patladi mi ne oluyo biliyo musun ?[hline] referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Estel_Anorien, 22 June 2003 11:40 tarihinde demiş ki: said: Ouz_UFO, 22 June 2003 11:10 tarihinde demiş ki: walla o zımbırtıyı üzerime sıkmam zaten hayatta çok salakça bi icad resmen böcek ilacını üzerine sıkıyosun [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 22 June 2003 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] O öyle diil arkadaşım böcek ilaci degil o üzerine sıktığın. O off sinek kovar falan tarzı ilaçlar senin üzerinde biraktiği koku ile seni sineklere görünmez yapiyor. Sinekler koku alarak yollarını bulurlarmış. Senden o kokuyu aliyorlar ve göremiyorlar seni. Ayni zamanda da hoşlarınada gitmiyor o koku dolayisiyla sende rahat rahat yaşiyorsun.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin banane ya sonuçta saçmasapan bi kimyasal :-) ne içerdiği ve içeriğinin ne gibi etkilerinin olduğunu nerden bilelim[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Gallant, 22 June 2003 16:08 tarihinde demiş ki: raid in bir ürünü var marketlerde göremiyorum gerçi, tabletle filan kullanmıyor. Sadece sineklerin duyabileceği frekansta ses meydana getiriyor. Sinekler odaya yaklaşamıyorlar. Raidermi yapmış:-P(ıyyyyyyy) O aletlerin sesini feci gürültülü buluyorum duyabiliyorum çünkü:) aşırı ince sesleri duyabiliyorum ben mesela televizyonun sesi kapalı olduğu halde(hapörlörleri kesik olsada) diğer odadan televizyonun çıkardığı aşırı ince bir ses vardır onu duyabiliyorum gidip kapatmassam rahatsız ediyor bi süre sonra. O speryi bende kullanıom içinde anason muydu (ulan hep karıştıyorum bunu!) öle bi çiçeğin kokusu vardı sivrisinekler bu kokuyu hiç sevmiyordu ve gelmiyordu Sivrisinekleri evet dissapperın dediği gibi bişi fışkırtarak vurabiliyoruz:) [hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 22 June 2003 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: unity100, 22 June 2003 16:23 tarihinde demiş ki: said: -xception-, 22 June 2003 13:20 tarihinde demiş ki: Abi uçan ve vızıldayan yaratıklardan kurtulmanın en iyi, en manyak yöntemi bence: Deodorant+çakmak... Deodorant sağ elde çekmak sol ele alınır çakmak yakılır.Nişan alınır ATEŞ.deodorant a basılır ve vızıldayan cisim 2sn de yerdedir. nıhahah :D [Bu mesaj -xception- tarafından 22 June 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] o deodorant eskaza patladi mi ne oluyo biliyo musun ?[hline] referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. tabiki. ZAten bunu uygularken Deodorant Dolu olmalı ayrıca ilk çnce çakmağı kapatıcaksınız senelerdir yapıorum bişi olmadı ama yarın olmica anlamına gelmio... asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ya bize ilaç şirketinden babama gelmişti bi alet vardı ses çıkarıo sinekler sersemlio güya, ama sesi biz de duyuyoduk ve uyuyamıoduk puhauha, bi boka da yaramıodu sineklerden bi haldik sadece uyutmuo :) Sİnekler için İnsansavar[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: unity100, 22 June 2003 16:23 tarihinde demiş ki: said: -xception-, 22 June 2003 13:20 tarihinde demiş ki: Abi uçan ve vızıldayan yaratıklardan kurtulmanın en iyi, en manyak yöntemi bence: Deodorant+çakmak... Deodorant sağ elde çekmak sol ele alınır çakmak yakılır.Nişan alınır ATEŞ.deodorant a basılır ve vızıldayan cisim 2sn de yerdedir. nıhahah :D [Bu mesaj -xception- tarafından 22 June 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] o deodorant eskaza patladi mi ne oluyo biliyo musun ?[hline] referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Abi azindan bi seferde iyi bir sey cıksın ya =)[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya sorma gitsin geçen bi tanesi azıma giriyodu gece gece bi garip oldu be[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Bameso, 22 June 2003 11:29 tarihinde demiş ki: Doga dostu =) güzel insan kavanoz galiba her dayim yaninda.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Banabak o benim imzaam istersen o foruma bakabilirsin imzxa yepcam dedim[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Tamam değiştiririz.ne kızıosun :-)[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: SouLForGeD, 22 June 2003 20:55 tarihinde demiş ki: said: Bameso, 22 June 2003 11:29 tarihinde demiş ki: Doga dostu =) güzel insan kavanoz galiba her dayim yaninda.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Banabak o benim imzaam istersen o foruma bakabilirsin imzxa yepcam dedim[hline]Karpuz:ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Ben ama sölememi hangi topicde demiştim yahu:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Balina seysi.=)[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yok hyr =) mayanozden korkarmısınız . eheeh[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar