Mino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 http://www.peugeot.com.tr/configure/Showrooms/src.php?id=2604 J9 Premier... 2.5 dizel motor, yerini 2.8 direkt enjeksiyona bırakmış, bu motor 3600 devirde 78 bg üretip 170 nm tork sunabiliyormuş. Gaza tepkisi iyileştirilmiş. Ve bomba: ABS+ASR+EBD standart :-O 18+1 versiyonuna fiyat olarak 40 milyar biçmişler. Ses problemi çözülmüş müdür bilinmez... Kokpit Bu da pimpin' J9 :lol: (muratti tarafından yapılmış) Bakalım ona göre çok daha gelişmiş rakipleri arasında dayanabilecek mi.[Bu mesaj Mino tarafından 18 Haziran 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Camları açılan servise hasret kaldım. Vito'nun camını kırasım geliyor. Eskisi daha güzeldi bu arada görüntü olarak, teknolojik vs. zımbırtılarını bilemem ama şekilsiz olmuş yahu bu iyice.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 18 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Frost Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Çok güzel olmuş. [Bu mesaj Frost tarafından 18 Haziran 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben hiç beğenmedim ya. Bunlar neden tutuluyo onuda anlamış değilim parçaları yerli malı diyemi? Kasası küçük oturma alanı büyük diyemi? Ne motoru motor ne kasası kasa ne tasarımı tasarım ama tutuyo işte ilginçtir[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 az yakıyo parca ucuz fiyat eko. ondan tutuluyo. makyajlanması kotu olmus biseye benzememis oncekinin bi karizması vardı siyah cam taktın mı kral servis olurdu. lise yıllarında azmı hoplattık eskısını euhe.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 en alttaki ninja turtles lerin minibüsü gibi olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İğrenç olmuş, helal olsun pejo.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Şu araca insan turbo motor takar da mutlu eder şöförleri. Bunun abisi boxer'a aynı motorun turbolusunu takıyorlar, 122 bg güç veriyor 300+ nm torku da cabası, şuna koysan o motoru kötü mü olurdu, hem minibüsçüler de modlardı. Mecidiyeköy yokuşunu çıkarken 5 le çıkamazdı dip gaz gitseniz bile, 4 e atardınız yokuş bitmezse 3 le çıkardınız aaah ah, o ne sesti yarabbim. Fransızlar bu aracı at taşımak için tasarlamışlar onu da ekleyeyim dedim, sonra bize gelmiş o araç, anlayın ne yerine konduğumuzu artık :/
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 farkindaysaniz camlar ve tutacaklar, kapi kollari falan degismemis genede ses problemide cozulmemis hala 18+1+1 yeri duruyo onde cunku[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yaf bence guzel :D nie begenmedinizki bunu simdi[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 gaza tepkisi iyilestirilmis mi? ohaa nasil yani :P zaten maşallaah ikarus soforleri gibi caartt diye kalkiyor soforler daha ne olsun :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bence böcüğe benziyor veya uzak doğulu otomobil firmalarının ucubik görünüşlü minibüslerine. Eskisinin gürültüsüyle özdeşleşen "kabadayı" bir görünüşü vardı, bence bunu bizim minibüsçüler beğenip almaz :) Hala RÖAAAARRÖÖÖRRRRÖÖÖ diye yokuş çıkacaksa, geldiğini uzaktan belli edecekse, kalkışlarda öksürecekse bilemem tabii.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu gene dönmüosa bi b.k olmaz bundan. Bizim eski servis şoförü adresi sölüorm bizim mahalede dar sokakları nse sizin sokaklardan otobüs geçer mi die sordu koptm LOL dedim nie bu dönmüo dedi[signature][hline]Resistance is futile
Mino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Esh, 19 Haziran 2005 11:04 tarihinde demiş ki: Turbo takmamalarinin sebeplerinden biri uzun yillar motor problemi cikarmamasidir, 500bin'de kapak actirmayan araci aliyorlar. Bmc ler falan da oyleydi, $imdi turbo motora gectiler, bakalim ne olacak. Bmc'ler de 3.0 litre dizelle satılıyor bildiğim kadarıyla, turbo dizeller de giderdi o kadar, ama eski dizeller gibi bağırttırmamak koşuluyla [Bu mesaj Mino tarafından 19 Haziran 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hani 40 melar çokda ucuz gelmedi bana[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Pejo partner fln nekadar[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok çirkin olmuş çook içi daha da berbat olmuş en azından eskisine gözümüş alışmıştı[signature][hline]alp g
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla bernce gusel olmus ben beyendm hoş guseLL[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: prozzak, 19 Haziran 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Bu gene dönmüosa bi b.k olmaz bundan. Bizim eski servis şoförü adresi sölüorm bizim mahalede dar sokakları nse sizin sokaklardan otobüs geçer mi die sordu koptm LOL dedim nie bu dönmüo dedi ehueaeaeaea aynen serviscinin anası aglardı ...dondurene kadar...hatta çok iyi hatrlıorum hep alırdı köşelere parkeden arabaların aynalarını:)[signature][hline]
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Hah doğru boxer dı o :D Ya bende hatırlarım, lisede her sabah parkedilmiş bi kamyon yüzünden aynı köşeyi dönemezdik. İleri geri ileri geri 5dk istisnasız harcardık. Asıl komik olansa o sokaktan kimseyi almamamıza ve birçok alternatif sokak olmasına rağmen servisçi hergün bile bile orayı tercih ederdi..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bence yenilemişken direksiyon topuzunu standart yapsalarmış... Ben daha topuzsuz J9 görmedim, hatta benim tee ortaokul yıllarındaki J9da çift topuz vardı, tekini biz hediye etmiştik. Arada sırada iddiaya girerdik "Döner-dönmez" diye servisçiyle, teee heey. Boxerların fiyatı 80 küsür milyar, 40 milyara bu varken yemez Boxer alıp servis aracı yapmak.Tepinsin dursun çocuklar işte, at taşımak için düşünülmemiş mi zaten?[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar